Terhesség 4. császár,6 even belül! Volna itt valaki, aki hasonló cipőben volt? Mi lett vele?
En félek, hogy fog e menni! Nem tervezett baba, pharmatex baba:) de megtartjuk.
Elso pont kiirt napon jött 2.-3. Pedig 38. Hétre! Sürgösségi volt, egyik kifeküdt vizszintbe, másiknál asthma es inzulinos cukorbetegseg segitett, hogy előrehozzuk.
A dokim szerint a genetikam megfelelő, jol hegesedem, simán bevállalható! 2013,2015,2017-ben volt mar csaszarom.
Az en fiam is pharmatexbaba, de elso. ;) En nem olvastam utana de nem bantuk, mert egy stabil, nem friss kapcsolatba szultem, szeretettel vartuk, mondhatni terveztuk is, előtte mar vagy egy eve nem vedekeztunm, csak eppen abban a fel evben pharmaztunk, mert apolni kellett a beteg anyosomat es nem akartunk akkor eppen babat... Ez az elet.. Neha mashogy alakul, mint ahogy akarjuk.
Azota tudjuk, a pharmatex szart se er.
Kerdesedre, nekem van egy bnom akinek 4 egészséges gyermeke van, mind a 4 császárral, kb ilyen korkulonbseggel mint nalatok. Ha vigyazol magatokra sztem nem lesz baj.
Es akkor? Folytasd csak! Szoptattam a kisfiam nem irt fel a dokim semmi mast, a pharmatexet ajanlotta...
de ne terjunk el a kerdesemtől! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!