Hasonló okok miatt császározott anyukáktól kérdezném akinek már több babája is van az első császár óta?
Figyelt kérdés
Fájásgyengeség, téraránytalanság, merconiumos magzatvíz, volt az ok ami miatt császározni kellett 4 éve, most újra babát várok, én kíváncsi vagyok, hogy akinek az első császárral született a második baba, hogy született?
Nagyobb lett mint az első?
2014. jan. 22. 11:21
1/4 anonim válasza:
Off: Mintha a szulesem irnad le :)
4 eves a Fiam 4310el es 58 centivel szuletett (meg egy hatalmas veromlennyel a fejen, ahogy torte a csontom az osszehuzodasoknal!) nalunk a koldokzsinor ketszer a testen egyszer a nyakan tekeredett meg pluszba :) semmikepp se tuudott volna megszuletni!
Most en is babat varok... Kivancsi vagyok en is hogy mekkora lesz :)
Szeretnem ha megint 4 korul lenne :)
2/4 JnéHN válasza:
Nálunk a második baba lett emiatt császáros, az elsőnél fájásgyengeség volt, téraránytalanság és előreesett a köldökzsinór.
3/4 anonim válasza:
Az én lányom csak simán fájásgyengeség miatt született bő 7 éve császárral (vagyis nekem fájni fájt, csak valószínű nem eléggé, mert nem tágultam...). A magzatvíz reggel 6-kor elkezdett folyni, este 7-ig kaptam oxitocint, amivel szűk 2 ujjig tágultam ki, így császár mellett dönött a doki. Ő 3550 g-mal született. 4,5 évvel később az öccsével szintén megpróbáltuk a normál szülést, vele hajnal 2-kor folyt el a magzatvíz, kaptam az oxitocint, 8 óra alatt eljutottam bő 2 ujjig, aztán úgy döntött a doki, hogy jobb lesz újból császár. A fiam 3400 g-mal született.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy írtatok, azt hiszem erről még konzultálok a dokimmal, mert nem szeretném ha gond lenne.
2014. jan. 24. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!