Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség 4. császár,6 even...

Terhesség 4. császár,6 even belül! Volna itt valaki, aki hasonló cipőben volt? Mi lett vele?

Figyelt kérdés

En félek, hogy fog e menni! Nem tervezett baba, pharmatex baba:) de megtartjuk.

Elso pont kiirt napon jött 2.-3. Pedig 38. Hétre! Sürgösségi volt, egyik kifeküdt vizszintbe, másiknál asthma es inzulinos cukorbetegseg segitett, hogy előrehozzuk.

A dokim szerint a genetikam megfelelő, jol hegesedem, simán bevállalható! 2013,2015,2017-ben volt mar csaszarom.

2018. nov. 2. 14:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
61%
Azért ennél köttesd el magad - tudtommal fél évvel előtte kell kérvényezni.
2018. nov. 2. 15:17
 12/17 anonim ***** válasza:
Mi a gond az óvszerrel? Tényleg csak egy kérdés feléd!
2018. nov. 2. 16:22
 13/17 anonim ***** válasza:
44%
Nem mindenki bírja ám, nekem irritációt okoz és az egyik barátnőm is hasonló gondokkal küzd.
2018. nov. 2. 21:32
 14/17 A kérdező kommentje:
Pontosan!
2018. nov. 3. 00:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Kottesd el magad? Hat sztem ez nagyon kemeny. Igen, lehet 4 csaszar utan egészségügyi okok miatt javasolja majd az ORVOS. De itt egy kis szar kommentben osztani a nagyészt nev nélkül, h kottesd el magad. Azert ennek kemeny psziches hattare van, nem veletlen amiert nem csak ugy "kottesd el magadoznak" es amugy nem kerdezett ilyet sem.

Kérdező, az orvosoddal beszeld meg inkabb mert itt mindjart atoperaltatnak ffive lassan.

2018. nov. 3. 13:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem akartam bunkó lenni, de ha veszélyes még egy gyereket vállalni, az elkötés később a legpraktikusabb módja lenne a védekezésnek és császár közben meg is tudják csinálni. Az orvosok már a harmadik műtétnél fel szokták vetni, de hátha Kérdezőé nem tette. Persze ez meddővé tesz (kivéve lombik), és pszichésen ezt kell feldolgozni (bár szerintem ha egyébként sem lehet majd több, azt úgy is), de a menzesz és minden hormonális funkció megmarad, pl. nem okoz idő előtti menopauzát és nincs olyan mellékhatása, mint a hormonális fogamzásgátlásnak, és kényelmes, megbízható. Szóval azért vetettem fel, mert szerintem érdemes rajta időben elgondolkozni, ha nem akar majd ötödiket (bár biztos van arra is sikeres példa).
2018. nov. 3. 15:57
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Igen az elköttetés mellett állok, mert fogamzasgatlotol rosszul vagyok, gumitol begyulladok, es mostmar nem merem kockaztatni! Kelleni fogok a 4 gyerekemnek sokaig, az elköttetést látom a lehető legjobbnak :) vagy ha a ferjem sterilizálják, de ha már a dokim ott jár akkor ez lenne a legmegfelelőbb módja.

De azert remelem ir vki aki 4. csaszarnal tart vagy tul van rajta mik a tapasztalatai. :) a dokim annyit mond ha kerdezem h jo orvos kell es jo genetika :))) ez megvan igy baj nem lehet :))) na jol van csak na.... mégis...

2018. nov. 3. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!