Mennyi kilót szedtetek fel, amikor terhesek voltatok? Le sikerült adni a terhesség után?
Először fogytam 4 kilót. (A huszadik hétig hánytam, naponta többször is) :(, aztán a végére feljött 14 kg (a leadott 4-el együtt).
Mire egy éves lett a gyerekem, ugyanannyi lett a súlyom, mint a terhesség előtt. Nem tornáztam, nem diétáztam, de nem is zabáltam eszetlenül.
A hasam picikét löttyedt (a bőr rajta), de ez nekem "belefér"... hálistennek egyrészes f.ruha kedvelő vagyok, így nem zavar.
összesen 7 kilót de benne volt a baba súlya meg a vér és minden más többlet szóval sztem max. 2-3 kilót
49.5-tel kezdtem és 57-tel szültem
pedig nem tornáztam meg ilyesmi sokat sétáltam
-nem kivántam az édességet egyáltalán és a kenyeret se szerettem igazán sose - talán ettől van.
a 2. kérdésre nem tudom a választ....
Én 18 kg-t.
50 kg- val kezdtem a terhességet és 68 mentem a szülőszobára.
Mire a kórházból hazajöttem már csak 58 kiló voltam..
Fél év múlva újra 50 kiló voltam.
Szia!
Én 11 kg-t híztam (58-cal kezdtem, 69-cel mentem szülni), 2 héttel szülés után már 59 kg voltam, most 21 hós a kislányom és 56,5 kg vagyok.
A hasam már amikor kijödtünk a kórházból, teljesen eltűnt, 1 hét alatt a bőr is szépen visszahúzódott.
Ez 90 %-ban genetika, sose tornáztam és nem fogyóztam.
Én 14 kilót híztam és 10 ment le a szüléssel, tehát 4 maradt. Sajnos ebből nem tudom egyszerűen leadni az összeset, mert valahogy nem megy. Tornázni is szoktam és már alig eszem kenyeret és édességet, mégis kb. 2 kg nem mozdul.
A hasam is változott, nekem mindig is volt egy kicsi és most is inkább ott van a maradék :-(
Én 63 kg-al indultam 78 kg-al mentem szülni. 68 kg-al jöttem haza. Most lesz 4 hós a fiam és 62 kg vagyok.
A hasam viszont nem a régi. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!