Ti is féltek, féltetek attól a terhesség alatt, hogy elhagy a párotok?
Figyelt kérdés
Tudom buta kérdés.. És nem akarom hogy ez felmerülő probléma legyen, de egyszerűen félek ettől. Ez önbizalom hiány miatt kialakult butaság is lehet? Volt még valaki így? Mit lehet tenni? Kicsit kétségbe vagyok esve. Köszönöm a válaszaitokat előre is!2019. febr. 8. 13:02
11/16 anonim válasza:
Kedves kérdező! Kerüld az ilyen embereket, nem is értem, hogy mondhat vki ilyeneket egy kismamának..kárognak. Boldogtalanok és irigyek a boldogságodra. A párod gyermekét hordod a szíved alatt...nincs ennél nagyobb kapocs. Kedves utolsó te se aggódj, ez egy ilyen időszak nem más nőt kíván, csak a szexet, téged szeret téged kíván (valószínűleg még most is)és nagyon jó lesz neki ha újra egymásra találtok.
12/16 anonim válasza:
Nem
Soha meg sem fordult a fejemben
Szeret a férjem
És is szeretem
Alig vártuk a lányunkat
13/16 anonim válasza:
Nekem eszembe jutott olykor. Mert sokat gyakorizok, és bizony olvastam olyanokat is, hogy a pasi erőltette a gyereket, aztán koccolt. De bíztam abban, hogy vagyunk annyira erős kapcsolatban, hogy velünk ez ne történjen meg. De hazudnék, ha azt mondanám, nem fordult meg a fejemben. De aztán nem pánikoltam, úgy voltam vele, hogy akkor sem dől össze a világ, sőt, újra lehetne később párom is, csak akkor egy darabig nehezebb lenne az életem egyedülálló szülőként. De nem remegtem a félelemtől.
14/16 anonim válasza:
Nem a gondolatokat kerüld el,hanem azokat az embereket akik ezzel tömik a fejedet? Mégis milyen ember az ilyen,aki egy terhes kismamát ilyenekkel terhel??? Inkább ezt kérezd meg tőlük,és ne agyalj!
15/16 anonim válasza:
amelyik pasi el akar menni,az teherbe esés közben vagy szülés előt lelép.amelyik apa akarja babát,kapcsolatotok kibirja az veled marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!