Mi van akkor ha mehenkivuli a terhesseg?
Figyelt kérdés
4-5 het koruli terhesseg, de uh-n se mehen belul, se mehen kivul nem latszik semmi. Mi tortenik, ha kiderul, hogy mehenkivuli? Azt mondta a doki, lehetseges, hogy meg nem latszik semmi, tapasztalatok?2019. febr. 7. 15:50
1/17 anonim válasza:
4-5 hetes terhesség nem csoda, hogy nem látszik. Kicsit elsietted az orvoshoz menést...
Ha pedig mégis bebizonyosodna, hogy méhen kívüli, akkor megműtenek.
2/17 anonim válasza:
Ha jol tudom kiveszik a petevezetot amiben ott a baba.
3/17 A kérdező kommentje:
van olyan itt, akinek 4-5 hetesen semmi nem latszott?
2019. febr. 7. 16:13
4/17 anonim válasza:
Senkinek nem látszik 4-5 hetesen. Pár mm-ről beszélünk amit egy hasfalon vagy hüvelyfalon keresztül kellene észrevennie a dokinak.
5/17 anonim válasza:
Nekem 5 hét 6 naposan sem látszott semmi
6/17 khniki válasza:
4 hetesen voltam először, akkor még semmi nem látszott. 2 héttel később már rendesen ott volt minden, pulzált a kis szíve. Szerintem is korán mentél. Egyébként ha ennyire korán észreveszik, hogy méhen kívüli, akkor még gyógyszerrel is meg lehet szakítani a terhességet, az embrió felszívódik. De nem lesz semmi gond!
7/17 A kérdező kommentje:
koszonom az eddigi infokat, annyit mondtak, hogy endometrium 18 mm.
2019. febr. 7. 17:08
8/17 anonim válasza:
Nekem 5+2 naposan mar latszott a petezsak es benne az embrio is, 1 hettel kesobb volt szivhang. 4.heten viszont tok normalis hogy semmi se latszodik. 6-7.heten menj vissza. Ha mehen kivuli akkor megmutenek
9/17 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki, akkor érdemes először menni, mikor a 2.havi marad ki.
Én 7 hetesen voltam, akkor volt 1cm a baba. Méhen kívülinesetén a petevezetőt veszik ki.
10/17 anonim válasza:
Nem törvényszerű, hogy kiveszik a petevezetéket, ne írjatok már butaságot a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!