Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiú? Lány? Rosszullét vagy sem?

Fiú? Lány? Rosszullét vagy sem?

Figyelt kérdés
Volt két terhességem mindketten fiúk egyikkel sem volt semmi rossz terhesen tapasztalat annyiba kimerült az egész hogy nem ettem húst 6 hétig de sem hányinger semmi nem jellemezte a varandossagokat! Most 7 hetes terhes vagyok és 1 hete szenvedek mint a kutya ...... két dolgora gondolok hogy van maga a szervezetem éli meg nehezen a terhesseget vagy ellenkező nemű baba van a pocakba! Valakinek tapasztalat ?
2019. febr. 4. 18:01
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Bocsi utolsó előtti :)
2019. febr. 5. 09:49
 22/26 anonim ***** válasza:
A lányommal sosem voltam rosszul. A fiammal az elején volt egy kis hányinger, de egyszer sem hánytam. Minden terhesség más, anyukámnak mind a 3 terhessége más volt mégsem lettünk 3 féle neműek.😁
2019. febr. 5. 13:15
 23/26 anonim ***** válasza:

Két terhesség, két fiú.

Elsőnél enyhe rosszullét néha néha előfordult de egyáltalán nem volt vészes.

Másodiknál 6. héttől hányinger, hányás, eszméletlen édesség kívánás, szédülés, folyamatos fáradság.

2019. febr. 5. 13:31
 24/26 anonim ***** válasza:

1. terhesseg lany es minden volt cask hangyas nem

2. terhesseg fiu sokkal erosebb tunetekkel

szoval nem volt egyforma es en is erre gyanakodtam hogy biztos mas a neme , es mas is let

2019. febr. 5. 15:16
 25/26 A kérdező kommentje:
Pár hét és megírom a fejleményeket
2019. febr. 6. 21:51
 26/26 anonim ***** válasza:
Milyen nemű lett a 3. Baba? :)
2023. nov. 11. 05:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!