Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek fiú vagy lány lesz?

Szerintetek fiú vagy lány lesz?

Figyelt kérdés

Még csak 13 héten járok, de eddigi tüneteim alapján rokonaim elkezdtek tippelgetni. kiváncsi vagyok ti mit mondtok. tapasztalatok?

kb terhességem 7 hetétől rosszul vagyok, undorodok az édes dolgoktól. (pedig annak előtt nagyon édesszájú voltam) nagyon édes sütemény, édes péksüti, édes üdítő - almalé, vagy szőrp ... ezek mind egy kis idő után émelygősen kijönnek belőlem. Az édes körte az meg kifejezetten agresszívan jött vissza.

Amit szivesen eszek, mert jól esik, és időnként kívánom is: SÓS, savanyú, fanyar dolgok.

Vélemények, tapasztalatok? (Ez az első terhességem)

2015. nov. 15. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

"Szerintetek fiú vagy lány lesz?"

Szerintem fiú vagy lány lesz. :-)

Boldog babavárást neked!

2015. nov. 15. 20:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Soha nem voltam rosszul, semmi nem köszönt vissza, semmit nem kívántam jobban vagy kevésbé, bármit meg tudtam enni. Kolléganőm állandóan émelygett, alig bírt enni, fogyott az első harmadban. Mindketten fiút szültünk....
2015. nov. 15. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt mondják ha sósat kívánsz kisfiú, ha édeset kislány. Ez persze csak népi megfigyelés, de nálunk pl. bejött. :-) Majd írd meg ha kiderül!
2015. nov. 15. 20:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát én folyton émelyegtem és hánytam az első 15 héten, az édesre rá sem bírtam nézni a 19. hétig. Mindenki fiút tippelt pont emiatt. 4 héten belül születik a kislányom! :) Ezek csak babonás tippelgetések, semmi alapjuk nincsen. :)
2015. nov. 15. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Én nem tudom igazak e a népi hiedelmek..

Az első babánál ritkán ettem édeset (max nyáron fagyi), viszont sok húst. Nem vagyok amúgy sem édesszájú. Fiú lett. Most teljesen úgy étkezem, mint eddig, max jobban kívánom a salátát, levest (elsőnél nem igazán ettem ezeket szívesen), húst normális mértékben, 80%, hogy fiú lesz. Nem tudom van e bármi összefüggés az étkezés és a baba nrme között.

2015. nov. 15. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha már népi hiedelem:

A fiúnál sósat kíván az ember, a lánynál édeset.

A fiúval jól van a kismama, a lánnyal sokat hány, rosszul van...

Nekem fiam van, mindkettő bevált. Rettenetesen édesszájú vagyok alapból. Terhesen sok sósat is ettem. De semmitől nem undorodtam, semmitől nem émelyegtem.

De nálad ez alapján nem foglalnék állást.

2015. nov. 15. 21:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem fiam lett,gyümölcsöt,palacsintàt,krumplit,tejet kìvàntam vègig.
2015. nov. 16. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!