Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fiú? Lány? Rosszullét vagy sem?

Fiú? Lány? Rosszullét vagy sem?

Figyelt kérdés
Volt két terhességem mindketten fiúk egyikkel sem volt semmi rossz terhesen tapasztalat annyiba kimerült az egész hogy nem ettem húst 6 hétig de sem hányinger semmi nem jellemezte a varandossagokat! Most 7 hetes terhes vagyok és 1 hete szenvedek mint a kutya ...... két dolgora gondolok hogy van maga a szervezetem éli meg nehezen a terhesseget vagy ellenkező nemű baba van a pocakba! Valakinek tapasztalat ?
2019. febr. 4. 18:01
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
A lányommal amúgy nagyobb fenekem volt. 5 kiló plusszal kezdtem azt a terhességem😂
2019. febr. 4. 19:46
 12/26 anonim ***** válasza:

1 terhesség, rosszullétek - lany

2 terhesseg, semmi bajom - fiu

2019. febr. 4. 20:33
 13/26 anonim ***** válasza:
Nekem se hányinger nem volt, se rosszullét semmi, fiú lett. Tesóm 20.hétig hányt minden nap, szintén fiú. Ennek nem nagyon lehet hinni.
2019. febr. 4. 20:34
 14/26 anonim ***** válasza:
Két terhesseg, elsőnél kevés rosszullet, hányás viszonylag sok, ő lány lett. Második terhesseg, kevés hanyas, nagyon sok rosszullet, szédülés, gyomorégés, nehézlégzés, alacsonyvernyomas, ő fiú
2019. febr. 4. 20:59
 15/26 anonim ***** válasza:
Elso terhessegemet viselem iker lanyokkal, soha egy rosszulletem nem volt
2019. febr. 4. 23:28
 16/26 anonim ***** válasza:
Kislányt várok, soha egyetlen rosszullétem, hányásom nem volt. Szó szerint egy sem. Soha.
2019. febr. 4. 23:34
 17/26 A kérdező kommentje:

Látom nagyon megosztó dolgot írtam :)

Itt a kornyezetemben szinte mjnden lányos terhesség végig rosszullétekkel hanyassal ment , a fiusak pedig rosszulllet nélküliek voltak :) pár hét és kiderül :) a két fiúnal alapba volt megérzésem hogy kis pasik de most nincs megcsak ez sem :) meglepi

2019. febr. 5. 07:27
 18/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, egyáltalán nem írtál megosztó dolgot. Megosztó akkor lett volna, ha mindenkinek más lenne a véleménye és esetlegesen egymásnak is esne a két tábor. Itt nagyjából mindenki egyetért abban, hogy a rosszulléteknek avagy azok hiányának az ég egy adta világon semmi közük a leendő gyermek neméhez. Ha valakinél pont bejön valami népi hiedelem, az is csak a véletlen műve. Neked is simán születhet egy harmadik fiad, azért ne táplálj vérmes reményeket, hogy most más nemű lesz, csak azért mert nem vagy rosszul. Az is simán előfordul, hogy a HCG szintre az ember nem ugyanúgy reagál a különböző terhességeiben, holott nem feltétlenül termelődik neki több az egyikben, mint a másikban. Nálam egy álom és egy pokoli terhesség a mérleg, másodjára négy alkalommal kerültem kórházba vészes terhességi hányás miatt és a szülésre sikerült csak visszanyernem az induló súlyom, annyit fogytam az első két trimeszterben. Mégis két fiam van. Sógoréknak (férjem bátyja) ikreik vannak, kétpetéjűek, egy fiú, egy lány. A babona szerint akkor a kedves anyukának minden másnap kellett volna rosszul lennie? Problémamenetes terhessége volt egyébként. Mindenki leírhatja a saját példáját és az is lehet, hogy a környezetedben az egyikből jellemzően több van éppen, az még azon a makacs tényen nem változtat, hogy ebből lópikulát sem lehet következtetni a baba nemére, minden csupán véletlen. Ha pár hét múlva kiderül, hogy lányod van, akkor sem azért nem vagy most rosszul, ha meg fiad, akkor nálad is igazolódik, amit a nagy többség állít, hogy most egyszerűen másképp viseled a terhességed és annyi.
2019. febr. 5. 08:28
 19/26 anonim ***** válasza:

1.terhesség: rosszullét a 6.héttől a 10.hétig...fiú

2.terhesség: rosszullét a 8.héttől a 10.hétig...lány

2019. febr. 5. 09:44
 20/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó :) nem várok lányt sőt :) fiúra készülök :) fiús anyanak gondolom magam és total meglepődnek ha most mást dobna a “gép “ ;)
2019. febr. 5. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!