Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyákdugó távozása után?

Nyákdugó távozása után?

Figyelt kérdés

Betöltöttük a 39.hetet, és pisi után éreztem, ahogy felálltam,hogy valami "csúszik". Aztán kb fél tenyérnyi nyálkás,átlátszó ragacsos valami, így sejtettem,hogy nyák lehet. . Utána enyhe vízszerű folyás jött,be is pánikoltunk kicsit,hogy mi fog történni, de nemjöttek fájások, azóta sincs semmi. Azt tudom, hogy a nyákdugó sokat nem jelent, de így hogy 39 hetes vagyok, kíváncsi vagyok,ki meddig húzta, illetve mi következett utána :)

Egyébként az orvosomnak is emlitettem reggel, ő is mondta,hogy természetes, majd ha fájok,akkor kezdjek izgulni.

Viszont nem vizsgált meg, ezen csodálkoztam is, pedig mondtam neki, hogy pár napja már vannak menstruácio jellegü fájásaim.

2019. febr. 4. 13:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Gyanúsan :)

Óránként fentvoltam éjszaka, mintha megakart volna jönni,úgy fájdogáltam, reggel felébredtem, hirtelen folyt valami meleg. Na mondom kész, lehet menni... de nemtudtam eldönteni mi folyt,mert annyi volt, kicsit vizes,kicsit nyálkás..

Azóta meg húzódik össze a hasam, de nem rendszeresen, inkább csak mozgásra,ilyen izomláz szerűen, de ha pihenek, akkor semmi.

Ja és 3x voltam már wc-n.

:D annyira örülnék,ha nem szivatna sokáig a testem :)

2019. febr. 5. 10:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem reggel 10kor kezdődött az hogy megfeszült a hasam. Elején 20-30 percenként . Aztán ez egyre sűrűbb lett. Délután fél4 kor elment a nyákdugó. Másnap fél 11re lett meg a fiam.
2019. febr. 5. 11:35
 13/14 A kérdező kommentje:

Velem napok óta csinálja a feszülést. :)

Már lépcsőztem, porszívóztam, mozgok, hátha lesz valami, bár a hasam feltünöen lecsuszott tegnap óta.

2019. febr. 5. 11:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Remélem meglett azóta a baba és hogy jól vagytok! 😊 nekem 1.babànál reggel fél 6kor távozott a nyákdugó, utána szinte azonnal 5 perces fájásaim lettek, 13.00 órára meglett.
2019. febr. 6. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!