A nyakdugo tavozasa utan milyen szinu ez a huvelyi valadek?
Azt tudom es olvasni is h. milyen a nyakdugo, csak azutan milyen a szine a valadeknak a fehernemun?
A nyakdugo tavozasat mindig is figyeltem, de sosem lattam eddig. Viszont kb 2 hetig a fehernemumon volt tojasfeherjehez hasonlithato valadekozas, de mar megszunt. Ez lehetett volna az, es en nem vettem eszre a nyakdugot?
A nyákdugó távozása
A nyákdugó vagy nyákcsap egy kocsonyás állagú anyag, ami hermetikusan zárja el a méhszájat a külvilágtól. Mikor a méhszáj tágulni kezd, a nyákdugó kicsúszhat. A fehérneműn vagy a WC-papíron ilyenkor zselés-kocsonyás, színtelen vagy rózsaszín, esetleg kissé véres váladék látszik. Távozása után fokozott hüvelyi váladékozást tapasztalhatunk.
Ezt olovasni rola.
Koszi a valaszt. Akkor ezekszerint meg nekem is bent van, nem tavozott el, pedig mar a 40. hetet is tulleptem. Akkor ami nekem volt, az csak valadekozas volt. Nagyon lent van a hasam, sokat kemenyedik, a baba sokat mocorog, mar nagyon varom h. jojjenek a fajasok.
3 napig voltak erpos fajasok a hasamban a heten, de azota csak a mozgasok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!