A nyákdugó távozása után ki mikor szült?
Egy pár napja minden wc-zésnél pici kocsonyás állagú, átlátszó, fehéres cuccot találok mindig a betéten, eddig nem foglalkoztam vele, ma egy nagyobb darabot találtam...
Tudom, hogy nem fogok rögtön szülni, csak érdekel, hogy ki mikor ment ezek után szülni :)
38hkm
erre én is kíváncsi vagyok,mert nekem még nem ment el belőle egy kicsi se :)
37+4hkm
Másnap.
Sajnos nekem méhszáj elégtelenség miatt koraszülött lett a lányom, a 33. héten szültem. Szülés előtti napon, reggelen, mikor felkeltem, hatalmas véres kocsonyás váladék jött ki belőlem.
A 29. héten bent voltam a kórházban ellenőrzésn. Szobatársam volt egy ismerős csaj, ő már a 40. hétben járt, és két hete elment neki a nyákdugó, ezért tartotta bent az orvosa megfigyelésen. Nagyon oda volt magáért, hogy ő már " nagyterhes" és mindjárt szülni fog, ennek ellenre a 42. héten úgy kellett neki megindítani a szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!