36 hetes és 3 napos terhes vagyok és tegnap este egy kis darab nyákdugó kijött meg fájdogált a hasam vettem be magne b6-ot és abba maradt. Nagy baja lenne a babának ha megszületne most?
Már kifejlett a babád annyira, hogy teljesen életképes legyen.
Az enyém a 37. hét első napján született hosszú hajjal, hosszú körömmel, teljesen egészségesen és fejletten.
A 36.héttől nekem abba kellett hagynom a magneB6ot az nst miatt.
Egyébként nem hinném hogy baja lenne a picinek. Korát tekintve nem lenne koraszülött.
Szia
én jövőhéten megyek az első nst-re,a dokim azt mondta ne szedjem a magnéziumot jövőhéttől!
35hkm
1. babámmal nekem egy héten keresztül távozott a nyákdugó, 38 hetesen szültem. Lehet, hogy neked is kitart még 1 hétig a babád, de ha a nyákdugó elkezd távozni, akkor onnantól nem sok idő. Szorítok, hogy még kibírja pár napig:D Persze ilyenkor már a legtöbb babának semmilyen segítség nem kell, szóval az se baj, ha most bújik ki a kis türelmetlen, sőt, még az is lehet, hogy pár napot el van számolva a terhesség és ő már teljesen kész van.
Könnyű szülést!
35hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!