Ha rózsaszínes nyálkás valami folyik tőlem az a nyákdugó?
Szia!
Nekem mind kettő szülésem így indult.
Kisfiammal reggelre nagy mennyiségű rózsaszín folyásra ébredtem, megijedtünk hogy magzatvíz, fájásaim csak óránként egy volt, bementünk délelőtt a kórházba. Egész nap megfigyeltek a szülőszobán, délutánra megállapították hogy szépen nyílok magamtól tehát elkezdődött a szülés. Oxival rásegítettek és oxi után 3 órán belül meg lett a kisfiúnk.
Most a kislányunkkal ugyan így indult, reggelre sok rózsaszín folyás, óránkénti fájások, jó erősek. 2 napig bírtam így otthon, nem akartam bemenni mert féltem hogy leraknak a patológiára, 3. nap már nem bírtam, annyira fájt, beértünk, azonnal kaptam oxit és 40 percen belül meg lett a kislányunk.
Döntsd el te, hogy már most bemennél-e a kórházba vagy maradsz otthon kínlódni, otthon annyiból jobb hogy saját környezetben azt csinálsz amit akarsz, viszont ha bemész, lehet hogy kapsz oxit és hamar meg is szülsz.
Minden jót.
5-ös vagyok
Na mi a helyzet? Megszületett már a babád? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!