Ha esetleg elmegy a nyákdugó, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Kedden töltöm a 31. hetet. Tegnap együtt voltunk a férjemmel. Ma reggel wécézéskor láttam a wcben valami kocsonyás állagút. Nem tudom hogy "az" távozott így esetleg belőlem, vagy a nyákdugó egy darabja lehetett.2014. dec. 6. 08:32
1/5 anonim válasza:
Szia!
Én hétfőn töltöm a 31. hetet :)
Engem is érdekelne ez a kérdés,mert nekem egy pár napja volt kb. 2 napig tartó kocsonyás átlátszós sárgás folyásom...Azóta elmúlt,de félek,nehogy a nyákdugó volt.
Fájdalmaid nincsenek azóta? (görcs,szurkálás,keményedés)
Nekem egy nap többször belenyilal a hüvelyembe...már várom,hogy rám nézzen az orvosom,de ha visszajön a folyás nem várok az időpontomig,megnézetem magam előbb...
Mekkora volt kb. az a darabka amit ma reggel láttál?
2/5 A kérdező kommentje:
Se fájás, se szúrás, semmi. Nagyjából olyan 50Ftos nagyságú lehetett. Az előző várandósságomnál is távozott a nyákdugó szülés előtt, de akkor már 39 hetes voltam, és emlékeim szerint az barnásabb volt. Ez inkább sárgás mint ahogy te is írtad. A baba is olyan aktív mint volt, szóval semmi nem másabb mint eddig, csak foglalkoztat a dolog. Remélem nem lesz gond. A "poén" az hogy még két hétig külföldön vagyunk. Szóval nagyon remélem hogy nem a nyákdugó volt.
2014. dec. 6. 09:42
3/5 anonim válasza:
Nekem a 32.héten ment el a nyákdugó, kiírás előtt 1 nappal szültem. Szóval, ha a nyákdugó volt, akkor sem kell aggódni!
4/5 anonim válasza:
A nyákdugó nagyon jellegzetes,nyákos, de mégis nagyon "egyben" van, nehéz, sőt lehetetlen elkenni, szerintem nem lehet összekeverni a kifolyó spermával.
5/5 anonim válasza:
Semmit. Semmi különöset nem jelent. A nyákdugó általában rózsaszín is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!