2/12 anonim válasza:
Annak tűnik és ha jól látom némi színe is van, bár tény, hogy haloványka, de látszik, szerintem pozitív. 2 naponként duplázódik a hcg, akkor én csinálnék még egyet ugyanilyen teszttel, erősödnie kellene a csíknak.
4/12 anonim válasza:
Annak tűnik első ránézésre, de sajnos kb naponta kitesznek ugyanilyen teszteket amikről később kiderül, hogy negatívok. Gagyi tesztel könnyű pozitívat csinálni.
Javaslom ismételj egy minőségibb teszttel (pl Facelle).
Nagyon drukkolok!
5/12 anonim válasza:
Facelle-re szavazok én is, olyan 500ft és megbízható! :)
7/12 anonim válasza:
Ez tuti pozi!!!:) de holnap csinálj egy jobb minőségűvel. De én gratulálok :):) szerintem tuti baba :)
8/12 anonim válasza:
Ezek a válaszok, jézusom...
Igen, teljesen egyértelműen pozitív a teszted, gratulálok! :)
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek😊 elég hihetetlen számomra,mert az első babánk lombik😇
2019. febr. 2. 13:14
10/12 anonim válasza:
Ez bizony pozitiv.
Hidd csak el, van olyan hogy elsore osszejon...nekunk ks elsore sikerult a lombik:)
Gragulalok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!