Szerintetek sikerülhetett a fiú? Ovu napján ( 2x pozitiv teszt) voltunk együtt és előtte pedig irrigátorral is probálkoztam.2 lányom van ők tudom, hogy az ovu előtt 5-6 nappal foganhattak.
Nem tudom, nekünk ovu napján is lány lett a harmadik és a negyedik lányunk is.
Az elsőnél nem tervezgettünk semmit, ő fiú. A másodiknál se nézegettem különösebben , mikor van ovu, ő is lány.
Akik leszidjak a kerdezot, elobb olvassanak/gondolkodjanak...
Igen, a ferfin mulik, hogy fiu lesz vagy lany, hiszen a ferfi ad fiu/lany spermat, de ha mindkettot "ad", akkor mar esely fiu es lany babara es akkor lehet befolyassal a szuletendo gyermek nemere a huvely ph erteke es az egyuttlet idozitese.
A fiu babat ado spermak gyorsabban usznak, de elobb elpusztulnak, mig a lanyt adok lassabbak, de Hosszabb ideig eletkepesek. Enyhe szodabikarbonas irrigalas a fiuknak segit, pl ilyen a colpo cleaner, a lanyokat segitore nem emlekszem.
Leszavazhattok, de mondom, inkabb olvassatok! Bar latom, arra nincs affinitas. 😂
Lehet leszavazni, de attol nem lesz igazatok. A GYIK cikizo zsenijei... 😂
Ez nem mendemonda, genetikusok foglalkoznak a témával. Többek között Czeizel is.
Persze nem 100%,csak ez bizonyítottan növeli az esélyeket.
Persze nem 100%,csak ez bizonyítottan növeli az esélyeket.
Persze, ha bejön véletlen, akkor szerencséd volt és úgy gondolod, növeli az esélyt.
Mondom, ha ez bejönne, nem öt lánya lenne a szomszédnak se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!