Szülés közeledte lehet?
Figyelt kérdés
38+5 vagyok, éjszaka/reggel elkezdett keményedni a hasam, de az egész pocak feszülésével. Nem mondom hogy fájdalmas,de eddig nem éreztem ilyet..azt sem mondanám hogy rendszeres, de egész nap tart, illetve tegnap és ma többször kellett wcre mennem,ebből gyanitom, hogy tisztulhat a szervezet,valami készül. Étvágyam nincs, viszont szomjazok. A bébim sem nagyon mozog, de ha mozdul, azonnal hozzáfeszít az egész pocakom.2019. jan. 30. 18:05
1/6 Linett26 válasza:
Hát.. Én 2 hete már ilyesmi tüneteket produkálok de ma is voltam nst-n de semmi..
Nekem viszont sokszor fájdalmas ahogy keményedik, meg is torpanok olyankor.. 38+5 hkm :)
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem a mai ctg-m 8-as értékhez,meg picit feljebb ugrottak, de senki nem mondott semmit, nemis értek hozzá, csak barátnőm csodálkozott rajta, hogy az már összehúzódás, de sajnos az orvosom nemvolt bent, így nemtudtam vele kommunikálni.
Biztos jósló,de nembánnám ha lenne belőle valami,ha már itt "riogat". :)
2019. jan. 30. 19:20
4/6 A kérdező kommentje:
Igen.
Ma is egésznap csinálta az összehúzódásokat, de nem megy át kellemetlenbe.. porszívóztam,felmostam, mozogtam, hátha lesz valami, de kitudja.
Lehet még valentin napkor is velem lesz. :D
2019. jan. 31. 17:32
5/6 anonim válasza:
Én is vécére mentem, amikor kezdődött, tisztultam :) És amikor már kellett volna hogy elinduljon a baba, de még nem akart, lépcsőztem a kórházban, meg is lett az eredménye :)
6/6 A kérdező kommentje:
Hát nekem még biztos "korai" lenne.
Csak rámijesztett, azóta semmi.
2019. febr. 2. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!