Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit mondjak az orvosnak?

Mit mondjak az orvosnak?

Figyelt kérdés
Ne röhögjetek ki de 18 hetes vagyok 2 hét múlva kell mennem UH-ra csak. 12. héten voltam utoljára és annyira aggódok hogy mivan a babával rendesen fejlődik e meg minden. Az orvosom szabin van csak akkor lesz mikor mennem kell a köv. vizsgálatra. Ha bejelentkezek UHra mit mondjak miért jöttem most? A legközelebbi 4dultrahang 80kmre van úgy hogy oda nem tudok elmenni.
2019. jan. 30. 17:58
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

én konkrétan elmondtam a dokinak anno, hogy 6 heten nem volt UH, még nem érzem mozogni a babát, és ne tegye ezt velem, hogy kétségek között hagy, hogy nem tudom, mi van a gyerekkel, mert tiszta stressz vagyok, aggódok.

Akkor nekem az is elég lett volna, ha csak egy szívhangot nézünk, de a terhesgondozóban olyan régi a szívhanghallgató, hogy egy 18 hetes magzat szívhangját még nem találja meg biztosra... így csinált egy UH-t minden különösebb gond és fennakadás nélkül.

2019. jan. 31. 08:05
 22/45 anonim ***** válasza:
69%
Akkor szerintetek az is működik, hogy én minden évben szeretnék egy teljes test Mr-t, mert félek a daganatoktól? Mert ennyi erővel akkor az is jár, hisz fizetem a TB-t.
2019. jan. 31. 10:22
 23/45 anonim ***** válasza:
vannak ennél lényegesen olcsóbb és szélesebb körben elérhető szűrővizsgálatok, amiket igen, jogod van igénybe venni. Azért egy hasi (nőgyógyászati) uh-t és egy mr-vizsgálatot ne emlegessünk egy lapon!
2019. jan. 31. 11:00
 24/45 anonim ***** válasza:
Ne haragudjon senki, de azt nem értem a kommentelők miért ugranak egymás torkának, mikor pl. a kérdező arra még mindig nem válaszolt, hogy miért nem megy magánba. Az, hogy 4D magánrendelő 80 km-re van tőle, egy dolog, de a gyerek 2D uh-n ugyanúgy látszik, legalábbis az, amire ő kíváncsi, hogy jól van-e, biztosan. Az sincs a közelében, csak 80 km-re? Mert nekem ez kicsit hihetetlen.
2019. jan. 31. 11:06
 25/45 anonim ***** válasza:
0%
lehet, hogy erre pl pont nincs 15ezer forintja feleslegesen.
2019. jan. 31. 12:15
 26/45 A kérdező kommentje:
Pontosan. Nekem arra nincs pénzem hogy 13ezret fizessek magán nőgyógyásznak megsúgom az is 30kmre van legközelebb innen Becskéről. És voltam bent és azt mondta az orvos még jóhogy mentem mivel kevés a magzatvizem szivárog. Úgy hogy itt fekszem a nőgyógyászaton. Köszönöm azoknak akik segítettek.
2019. jan. 31. 12:49
 27/45 A kérdező kommentje:
Nem láttam és nem is éreztem hogy szivárog egyatalan :(
2019. jan. 31. 12:49
 28/45 anonim ***** válasza:
26%
Hát én erre a felesleges 13.000 ft-ra nem mondanék semmit...a 16. hétig kb. 60.000 ft-ot fizettem magzattámogató gyógyszerekre, a kétheti kontroll a dokinál bele sincs számolva, meg ha én valami miatt aggódok nem felesleges, de ne menjünk ebbe bele... Jobbulást a kérdezőnek.
2019. jan. 31. 13:07
 29/45 anonim ***** válasza:
44%

Na ennyit arrol akik azt irtak hogy eleg a 12.,20,32,36.heten menni dokihoz... eszre se veszed, tok panaszmentes vagy meg is meg van a baj.

Jol tetted hogy elmentel orvoshoz.

Arrol mondott esetleg valamit hogy mitol lehet ez a szivargas? Es most mit kell tenni azon kivul, hogy pihenni? Kapsz vmi gyogyszer vmi ilyesmi?

2019. jan. 31. 13:26
 30/45 anonim ***** válasza:
Remélem jól vagy :( magzatvíz szivárgás soha nem jelent jot
2019. febr. 1. 08:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!