Mit mondjak az orvosnak?
Csak a szülést szeretnéd, vagy előtte vizsgálatokat is?
Azt kérdezd pontosan, amire szeretnéd felkérni, és simán, határozottan, hogy vállalja-e? Ha igen, utána ráérsz a továbbiakról kérdezni, vizsgálat időpontja, ha akarod nála, mennyi az összeg, arra is simán rá lehet kérdezni.
Felhívod, elmondod, hogy mikor vizsgált, hogy legalább kb tudja, hogy nem egy vadidegen vagy és megkérdezed, hogy elvállalja-e a szülést.
Nem kell túlmisztifikálni.
A szülésért fizetni kell??? Ez most komoly? Előre legalább? És ha nem fizetek nincs szülés? 😅 Tényleg nem tudom még nem szültem.
A hálapénzről beszél azutolsó? Mert akkor értem de Tudatlan vagyok e téren
A kérdező fel szeretné fogadni az orvost, hogy vezesse le a szülést, bármilyen időpontban, és bármilyen komplikációk esetén is. Utolsó, mi ebben a bonyolult? Az orvosnak is jár a pénz, ha fogadott, éppúgy, mint a szobafestőnek pl.
Kérdező, ha aggódsz a beszélgetés miatt, kérj először időpontot hozzá, és beszéld meg vele inkább személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!