Mit mondjak az orvosnak?
Igen, amiben benne van a terhesgondozás, a szülés, az, hogy a háziorvosod ellát, az, hogy elmehetsz ingyen szűrésekre, az, hogy nem hagynak meghalni, ha épp perforál a vakbeled.
Ha nincs panaszod, akkor nem kell soron kívül elmenni.
Az emberek annyira marhára képtelenek felfogni, hogy mennyire szarban van az egész egészségügy, csoda, hogy még működőképes. Igen is kitolás az összes többi, problémával rendelkező emberrel az, ha te a normál időpont előtt 2 héttel odamész, mikor az égvilágon semmi bajod, csak "aggódsz". Én értem, hogy aggódsz, de akkor ennyi erővel minden nap meg lehetne ultrahangoztatni magad, hiszen attól, hogy aznap éppen semmi baj nincs, másnap még lehet.
Igen is baromira bosszantó, mikor tolonganak az emberek az UH előtt, vizsgálatra várnak vagy harmincan, mindenki lázong, hogy miért kell 2 órát várnia, és sorban jönnek az olyanok, hogy "nincs semmi bajom, csak rá akartam nézni". Meg "2 napja voltam itt, mert panaszom volt, akkor megnéztek, rendben volt minden, a panaszom megszűnt, de holnap elmennénk nyaralni, úgyhogy meg szeretném nézni, hogy rendben van-e".
True story.
Ha csak szimplán szeretnéd nézegetni a magzatot, én azt is megértem. Csak akkor ezt légy szíves magánrendelésed tedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!