Megtartanátok egy véletlenül megfogant kisbabát fekete férfitől?
Amugy, lehet lepontozni, de ettol a tenyek nem valtoznak...
Aki nem ismeri a kulturat es a nagy szerelemben tulzottan belekeveredik es mire megismeri a vilagukat, mar nem tud kikeveredni belole.
Szerintem aki fekete pasival Kezd, a 90%-uk megbanja...
De mindegy... Johet meg par 0%. 😂 Ez fontos ennek a kerdesnek a kapcsan.
En nem pontoztalak le, se fel. Magamban megallapitottam hogy kisse megkeseredettnek tunsz a valaszaid alapjan, ennyi. Tartok tole, ram is hasonlo varna, bar nekem mar tuti nem lesz 3 gyerekem.
42. Köszi. Igazabol en őt is feltem, milyen elet varna itt ra. Valahol nyugat-europaban nyilvan masabb lenne. Sőt, egy bombabiztos kapcsolattal szivesen ki is mennek a kesőbbiekben, de hat...
Az élete olyan lesz, amilyen. Neki magának is nagy befolyása lesz rá, és neked, az anyjának is. Aki fentebb írta, hogy migránsozzák a 15 éves lányát, gondolom, nem bánta meg azért, hogy nem vetette el annó. Ha abortálod, azzal ugyan megakadályozod, hogy esetleg rossz élete legyen, de azon az áron, hogy a már létező életét erőszakkal megszakítják. Az ő szempontjából igazából halál, és kész. Akkor is, ha a saját lelkiismereted szerint nem gyilkosság a születése előtt megölni egy élő embert. Hidd el, ezzel nem óvod meg. Azzal óvod meg, ha szeretetben neveled, és megtanítod rá, hogy nem mások határozzák meg az ő értékét. Ha mindenkit preventíven abortálnának, aki szenvedni fog valamitől az életben, kihalna az emberiség rövid úton. A boldog életre ugyanis senkinek sincs garanciája, a boldogtalan sem garantált mindig annak, aki rosszul indul.
Ha valakit féltünk a nehézségektől, nem azzal védjük meg, hogy kioltjuk az életét, hogy ne kelljen elviselnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!