Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtartanátok egy véletlenül...

Megtartanátok egy véletlenül megfogant kisbabát fekete férfitől?

Figyelt kérdés
35-40 között, első baba lenne.
2019. jan. 26. 14:53
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
22%
Az europaban bortonben levo feketek nagyresze nigeriai. Egyreszt ez persze adodik a nagyszamok torvenyebol, hisz a lwgtobb fekete itt nigeriai, de a penzhez fuzodo viszonukbol es az "uzleti ugyeikbol". ;)
2019. jan. 28. 22:50
 42/46 anonim ***** válasza:
93%
Meg. Nem vagy mar tul fiatal, ki tudja, lehet hogy mar nem lesz gyermeked rajta kivul. Biztosan imadni fogod a kis csopp “kapucsino” babadat, akar egyutt maradtok, akar nem. Nek lesz rosszabb egy eleten at azon filozni es ragodni, hogy milyen lett volna ha hagyod ot elni es vajon milyen lett volna az a kis ember? Mar bocsi, de kozel 40 evesen gyerek nelkul is rosszabb esellyel valogathatsz a pasik kozul, mint 20 evesen. Tehat az eselyeid gyerek nelkul is az idovel romlanak. Akkor miert is aldoznad fel egy ilyen aggodalom miatt a gyerek eletet? Szerintem total nem eri meg. Lehet, igyis ugyis egyedul maradsz. Igy legalabb lenne egy gyereked akivel a vilagon mindennel jobban szeretitek majd egymast. Egyertelmu h a babat megtartanam a te helyzetedben
2019. jan. 29. 13:00
 43/46 anonim ***** válasza:
4%

Amugy, lehet lepontozni, de ettol a tenyek nem valtoznak...

Aki nem ismeri a kulturat es a nagy szerelemben tulzottan belekeveredik es mire megismeri a vilagukat, mar nem tud kikeveredni belole.

Szerintem aki fekete pasival Kezd, a 90%-uk megbanja...

De mindegy... Johet meg par 0%. 😂 Ez fontos ennek a kerdesnek a kapcsan.

2019. jan. 29. 13:22
 44/46 anonim ***** válasza:
"kapucsínó baba" -.-"
2019. jan. 29. 14:33
 45/46 A kérdező kommentje:

En nem pontoztalak le, se fel. Magamban megallapitottam hogy kisse megkeseredettnek tunsz a valaszaid alapjan, ennyi. Tartok tole, ram is hasonlo varna, bar nekem mar tuti nem lesz 3 gyerekem.

42. Köszi. Igazabol en őt is feltem, milyen elet varna itt ra. Valahol nyugat-europaban nyilvan masabb lenne. Sőt, egy bombabiztos kapcsolattal szivesen ki is mennek a kesőbbiekben, de hat...

2019. jan. 29. 17:00
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

Az élete olyan lesz, amilyen. Neki magának is nagy befolyása lesz rá, és neked, az anyjának is. Aki fentebb írta, hogy migránsozzák a 15 éves lányát, gondolom, nem bánta meg azért, hogy nem vetette el annó. Ha abortálod, azzal ugyan megakadályozod, hogy esetleg rossz élete legyen, de azon az áron, hogy a már létező életét erőszakkal megszakítják. Az ő szempontjából igazából halál, és kész. Akkor is, ha a saját lelkiismereted szerint nem gyilkosság a születése előtt megölni egy élő embert. Hidd el, ezzel nem óvod meg. Azzal óvod meg, ha szeretetben neveled, és megtanítod rá, hogy nem mások határozzák meg az ő értékét. Ha mindenkit preventíven abortálnának, aki szenvedni fog valamitől az életben, kihalna az emberiség rövid úton. A boldog életre ugyanis senkinek sincs garanciája, a boldogtalan sem garantált mindig annak, aki rosszul indul.

Ha valakit féltünk a nehézségektől, nem azzal védjük meg, hogy kioltjuk az életét, hogy ne kelljen elviselnie.

2019. jan. 31. 16:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!