Megtartanátok egy véletlenül megfogant kisbabát fekete férfitől?
Az egyértelmű, hogy ha lesz később magyar párod, akkor azonnal látszik majd messziről is, hogy ez a gyermek nem az övé, ami az igazság is persze. Sajnos az iskolás korú gyerekeknek a felét vagy egyedül neveli az anyja, vagy ugyanúgy csak nevelőapjukkal élnek, nem édesapjukkal. Jobbak lennének ők bármiben nálatok, mert ott nem látszik messziről az igazság? Nyilván nem.
Döntsd el, hogy ér-e egy emberélet, pláne ha amúgy akarnál is végeredményben gyereket, annyit, hogy kihúzd magad, és vállald, hogy szétmentetek a gyermeked apjával és már mással élsz? Mert csak ennyiről van szó, nem többről.
A rasszizmus meg olyan dolog, hogy létezik és nagyon gonosz és fájdalmas dolog. De születhetne a világ legjóképűbb fehér férfijától is hatalmas, elálló fülű gyereked, hogy mást ne találjak ki, aki garantáltan ugyanannyit csúfolnának, ugyanannyi bántás érné. Elvetetnéd csak ennyiért, vagy inkább megtanítanád arra, hogy hogyan kell kezelni az ilyesmit? És ha pösze lenne, ha raccsolna? Tényleg ilyenek miatt kéne megölni magzatokat?
A sulinkba jár egy fekete srác és nagyon népszerű, senki nem bántja. Kiskora óta Magyarországon élnek. Vannak lánytestvérei és őket is befogadták. Jól érzik magukat. Jaa, és kisvárosban élek. 😃
Ne a bőrszín tartson vissza a gyerekvállalástól. Gyönyörű baba lesz. Ebben biztos vagyok. 😊
Hogy tud egy gyerek véletlenül megfoganni?
Ha védekezés nélkül szexelsz, az nem véletlen. Nyilván tisztában voltál azzal is, hogy ebből az aktusból egy félvér gyerek lesz. Most meg hogy terhes vagy, itt kérdezed, hogy megtartsd-e?
Nekem nem lenne szívem elvezetni egy kis csodát, pláne ha el is tudom tartani.
A megfelelő pár majd jön magától, de ugyanez a kisbaba már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!