Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtartanátok egy véletlenül...

Megtartanátok egy véletlenül megfogant kisbabát fekete férfitől?

Figyelt kérdés
35-40 között, első baba lenne.
2019. jan. 26. 14:53
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
97%

Az egyértelmű, hogy ha lesz később magyar párod, akkor azonnal látszik majd messziről is, hogy ez a gyermek nem az övé, ami az igazság is persze. Sajnos az iskolás korú gyerekeknek a felét vagy egyedül neveli az anyja, vagy ugyanúgy csak nevelőapjukkal élnek, nem édesapjukkal. Jobbak lennének ők bármiben nálatok, mert ott nem látszik messziről az igazság? Nyilván nem.

Döntsd el, hogy ér-e egy emberélet, pláne ha amúgy akarnál is végeredményben gyereket, annyit, hogy kihúzd magad, és vállald, hogy szétmentetek a gyermeked apjával és már mással élsz? Mert csak ennyiről van szó, nem többről.

A rasszizmus meg olyan dolog, hogy létezik és nagyon gonosz és fájdalmas dolog. De születhetne a világ legjóképűbb fehér férfijától is hatalmas, elálló fülű gyereked, hogy mást ne találjak ki, aki garantáltan ugyanannyit csúfolnának, ugyanannyi bántás érné. Elvetetnéd csak ennyiért, vagy inkább megtanítanád arra, hogy hogyan kell kezelni az ilyesmit? És ha pösze lenne, ha raccsolna? Tényleg ilyenek miatt kéne megölni magzatokat?

2019. jan. 26. 19:29
 22/46 anonim ***** válasza:
48%
En megtartanam, mert nem fogadom El az abortuszt egeszseges baba eseten. Aki nem akar gyereket, vedekezzen 100%-osan. A harmadik felver gyerekemet varom. Szetmentunk, mire kiderult, de igy sem vetetnem el. De csak akkor tartsd meg, ha elfogadod, hogy egyedul fogod felnevelni. Utana ne hibaztasd, hogy megszuletett. A volt ferjem a ket gyerekre nem fizet gyerektartast, inkabb magadra kolti a kinti csaladi potlekkal egyutt. Sajnos tapasztalataim szerint nulla felelossegvallalas van bennuk ismerve sokat.
2019. jan. 26. 20:07
 23/46 anonim ***** válasza:
69%
Erre akkor kellett volna gondolni, mikor védekezés nélkül lefeküdtetek.
2019. jan. 26. 20:10
 24/46 anonim ***** válasza:
46%
*magára. Bocsi, autocorrect... 22-es.
2019. jan. 26. 20:15
 25/46 anonim ***** válasza:
97%
Megtartanám nem is kérdés, én oda vagyok a félvér babákért/gyerekekért:emberekért. Magyarországon élek, és abszolút szeretem a fekete bőrűeket, ugyanúgy emberek, a bőrszín nem számít. Én együtt nőttem fel egy fekete családdal (baráti körben) és emiatt sosem értettem mi baja van az embereknek a feketékkel. Mondjuk kedves kérdező ha azon aggódsz h majd a fehér jövendőbelid hogy fog majd reagálni, vagy egyátalán fogsz e találni valakit, hát erre nem tudok mit írni... aki igazán szeret és egy kicsit felvilágosult az nem fogja nézni a bőrszínt!!!
2019. jan. 26. 21:05
 26/46 anonim ***** válasza:
93%

A sulinkba jár egy fekete srác és nagyon népszerű, senki nem bántja. Kiskora óta Magyarországon élnek. Vannak lánytestvérei és őket is befogadták. Jól érzik magukat. Jaa, és kisvárosban élek. 😃

Ne a bőrszín tartson vissza a gyerekvállalástól. Gyönyörű baba lesz. Ebben biztos vagyok. 😊

2019. jan. 27. 10:42
 27/46 anonim ***** válasza:
93%
Jaj, ez az örökös rasszerozás. Nálunk volt a suliban perzsa, arab, fekete is, egyiket sem bántották a bőrszíne miatt. Vidéki, magyar város...párt meg nehezebb gyerekkel találni, akkor is, ha hófehér az a gyerek. Ne ez legyen már az, ami eldönti, élhet-e a gyereked, vagy sem. Lehet, hogy sokan megnézik őket (még csak nem is feltétlenül rasszizmusból, hanem mert nem mindennapi) de ezzel együtt lehet élnie valakinek. A félvér embereket amúgy már szépnek szokták látni, szemben a tiszta feketékkel mondjuk, akik idegen vonásúak. A párod egyáltalán tisztán afrikai, vagy ő is már félvér? Mert akkor már nem is feltétlenül fog rajta látszani, ha nem is szőke lesz...egy volt osztálytársamnak két félvér gyereke van, a mostoha-unokatesómnak meg a barátnője félig fekete. Gimiben is voltak ketten.
2019. jan. 27. 14:08
 28/46 anonim ***** válasza:
54%

Hogy tud egy gyerek véletlenül megfoganni?

Ha védekezés nélkül szexelsz, az nem véletlen. Nyilván tisztában voltál azzal is, hogy ebből az aktusból egy félvér gyerek lesz. Most meg hogy terhes vagy, itt kérdezed, hogy megtartsd-e?

2019. jan. 27. 14:19
 29/46 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem nem lenne szívem elvezetni egy kis csodát, pláne ha el is tudom tartani.

A megfelelő pár majd jön magától, de ugyanez a kisbaba már nem.

2019. jan. 27. 17:41
 30/46 anonim ***** válasza:
*elvetetni***
2019. jan. 27. 17:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!