Megtartanátok egy véletlenül megfogant kisbabát fekete férfitől?
Hu 10-es de jokat irtal, hasonlo gondolataim vannak nekem is..
Es nem, nem zavarna a gyerek bőrszine, csak pont ez az egyik bajom, hogy nem akarnam, hogy majd emiatt bantsak, csufoljak. Olvasgattam mar errol itt is meg mas forumokon is. Es az apja is azt mondja, hogy bar ő szereti Bp-et, de nagyon nem nyitott a mi tarsadalmunk.
Beszelgettunk mar a kulfoldon elesrol is a kesobbiekben, na es ez az, ami bar vonzo gondolat is, ugyanakkor ijesztő is. Ha ott maradnek magamra a gyerekkel, az meg rosszabb, mint itthon. Nehez ez mindenkepp...
A feher tarsat meg tenyleg orokre elfelejthetem.. :/ illetve max ha felnő a gyermek, de hat kb 60 evesen meg mit akarjak mar. :)
En ismerek konkret peldat. Az anya kulfoldon jott ossze egy feketevel, szuletett egy felver lanyuk. Magyarorszagra koltoztek, de aztan szetmentek. Az anya par evig egyedul volt, de sosem azert mert felver lanya volt, egyszeruen nem talalt ertelmes part... de kb fel eve egyutt van egy feher, magyar ferfivel, akit abszolut nem zavar hogy van egy felver kislanya, boldogok, imadjak egymast.
Szemely szerint melysegesen megvetem azokat akiket zavar barmilyen borszin ami nem feher. Az en ferjem is fekete, soha az eletben nem volt furcsa hogy nem feher, megis mit szamit az?! Egy emberi leny, a tobbi teljesen lenyegtelen. Van ket gyerekunk, egyiken latni hogy felver, a masikrol meg nem mondana senki.
15-os nem igazan tudok erre mit irni.. Meg az se igaz, hogy ne akarnek gyereket.
16 en ugy tapasztalom ez a 2 ev egyuttjarast az en korosztalyomban nem igazan tartjak mar be. En ezt a ferfit tavaly nyar ota ismerem, igaz nem egeszen ez volt a terv..
14-es sztem az zavarja a feher ferfiakat, hogy ha harmasban megjelennek vhol, akik nem tudjak hogy mi a felallas, akkor egy felszarvazott palimadarnak gondoljak oket... Erted..
Ez de erdekes hogy az egyik gyermekeden nem latszik annyira hogy felver, de megneznem :) en ugy tapasztalom, hogy inkabb mindig markansan latvanyos a gyerkocon :)
A hozzászoló vagyok, aki Angliában lakik. Nekem több barátnőm , Ismerősöm is van félvér gyerekkel. Az egyik magyar, három gyereke van a legkisebbnek szinte majdnem fehér a bőre. Az egyik egy angol, ő mondjuk egyedül van a kicsivel , aki nagyon gyönyörű, nagyon halványan látszik hogy félvér.
Egy másik barátnőm na az ő gyereke aztán tényleg nagyon különleges ez a barátnőm skót, a férje félig ír és félig néger. A másfél éves kisfiú nagyon halvány barna bőrű és vöröses - szőke hajú de egyenes a haja nem göndör, na ez valami csodálatos. Ugye itt kiütött a vörös az ír részről a szín meg ugye egyértelmű. Olyan kár hogy Magyarországon annyira rosszisták, ott én is félnek a helyedben. De az is igaz hogy nem valószínű , hogy beleférne meg egy gyerek, mondjuk nem mindegy hogy 35 éves vagy vagy 40.
37.
Igen itt tenyleg nagyon rasszistak :( es ugy tudnak bamulni az emberek... :/
#8 vagyok.Én is Angliában élek, de azért itt is találkoztam rasszistákkal.
Én amit fentebb írtam,azt saját magamból kiindulva írtam.Ez a véleményem DE ha téged nem zavar,akkor csak azért,mert mások mit gondolnak ne vetesd el a babát.Ha téged nem zavar,akkor mások ne érdekeljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!