Megtartanátok egy véletlenül megfogant kisbabát fekete férfitől?
Köszönöm a valaszokat, nem is gondoltam volna, hogy ennyi pozitiv komment fog erkezni. Aki privatban irt pozitiv gondolatokat, annak külön is köszönöm :)
Nagyon szepek a gyerekek, amit 29es linkelt be :)
Amugy, szep dolog a pozitivitas, csak az nem keszit fel a valosagra...
Regen oda voltak az emberek a felver gyerekekert, es amig kicsik, meg most is hagyjan, de amiota ez a szemet migrans propaganda megy, sokat valtozott a helyzet. A 15 eves lanyomat migransozzak az utcan az idiotak.
Hat ez szomoru.. Szegeny kislanyod :(
Ebben tuti nem hazudott, nemreg segitettem neki ügyintezesben, mert nagyon minimalis a magyar tudasa, ott volt elöttem az összes irata. De nem is teljesen ertem, hogy miert is kene ebben hazudni? Ugy ertelme mi ertelme? Tolem aztan lehetne ghanai-szenegali felver is, szamomra egykutya. Semmit se valtoztatna az eredeti kerdesen.
Hat most mondjam azt hogy szemelyes tapasztalatom szerencsere tenyleg nincs sok? Ez nem lenne tul szep jelenlegi helyzetben..
De.. A konkret kerdesre nem valaszoltal. Szarmazasaban mi ertelme hazudnia? Tan menő jamaikainak lenni v mi?? Engem speciel cseppet sem izgat ez. Es ő se henceg ezzel, szoba se jön. Nem ertelek igy.
Nigeriainak lenni nem szamit dicsosegnek. Sajnos, nagyon sokan rossz hiruket keltik. A tobbi afrikai orszagbol valokkal ha beszelgetsz, azt mondjak, a nigeriaiak olyanok afrikaban, mint itt a ciganyok.
Az exem siman azert hazudott arrol, hogy honnan jott, mert kinek mi koze hozza... Csak amikor del-afrikainak mondta magat es mondtak neki, hogy "oh, itt egy tesod", akkor iszkolt. 😂
Alapvetoen nagyon mas a hozzaallasuk a valosaghoz.
Hm ez erdekes amit irsz. De hat del-afrikarol is, amiket olvasni a hirekben, nehezemre esik elkepzelni, hogy pl ők annyival különbek lennenek :\
Amugy az enyem sztem cseppet se szegyelli, hogy nigeriai. Elmondta az elejen, hogy Lagosban nőtt fel es hany evesen jött el Europaba.
De igazabol engem az orszag tenyleg nem is erdekel, az egyetlen dolog, hogy muszlimmal nem jottem volna össze es ő nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!