Aki 5 hetesen vérzett megmaradt a babája?
Nekem segitett, 3 havi adagot irt fel az orvosom, plusz rutaszkorbint is. Egészséges 2 hónapos baba azóta már :)
Drukkolok!
2019. jan. 26. 13:36
Persze. Nővérem az unokaöcsémmel 6+1 naposan vérzett, azonnal kórház. Felírták neki ugyanezt a gyógyszert, utána szinte panaszmentes volt a terhessége. Most éppen mi vigyázunk az ördögfiókára, éppen az építőkockákat pakolja szanaszét :) Nyugi, simán megmaradhat a pici!
2019. jan. 26. 13:38
A progeszteron potlas mindenkepp jo, ha a verzes progi hiany miatt volt akkor segit.
Nekem 5+6 napon volt egy keves verzesem, halalra ijedtem egybol bementunk a korhazba, lattak a petezsakot benne az embriot de szivhang meg mindig nem volt. Nem kaptam semmilyen keszitmenyt mert amugyis kaptam progeszteron potlast.
2 nap mulvara volt amugyis idopontom a nogyogyaszomhoz, addig imadkoztam hogy legyen addigra szivhang. Es hal isten volt is szoval minden oke:)
Aztan a 10.heten megint volt egy keves verzes es a 12.heten is. Ma mar tudjuk h vszeg a mehlepeny a mehszajon volt, mar egesz jol felhuzodott.
Azota 17 hetesek vagyunk es minden rendben van.
Nem feltetlenul jelent vetelest a verzest, de annak idejen en is nagyon meg voltam ijedve. Pihenj sokat!!!!
2019. jan. 26. 13:56
4/11 A kérdező kommentje:
Én is ebbe a gyógyszerbe bízok a legjobban hogy kell neki egy kis segítség. Ágynyugalmat javasolt egy hét múlva kontroll, azóta mióta dokinál voltunk semmi vérzés. Köszönöm a megnyugtatást :)
Én pozi tesztnél elkezdtem az utogestat!6+6 naposan véreztem.Egyből doki,8mm es embryot látott,azt mondta semmi gond.Rá 2 napra elvetéltem.Az utrogestan csak annak segít akinek progeszteron hiánya van.Nekem nem az volt.
2019. jan. 26. 18:01
Nekem sajnos elment. Duphastont kaptam, de nem segitett. A baba nem volt egeszseges allitolag.
2019. jan. 26. 20:10
7/11 A kérdező kommentje:
Gondolom hogy ha nem egészséges úgy is elfog menni akármit is csinálok
5-ös vagyok.Sajnos igen!Viszont ha elállt a vérzésed ne idegeskedj,mert akkor neked segít a progeszteron.Nekem 3.vetélésem volt... :((( Március végére kaptam időpontot,hogy kiderítsék miért nem maradnak meg a babák.Minden jót neked! :)
2019. jan. 26. 21:04
9/11 A kérdező kommentje:
Édesanyám azzal nyugtatot hogy mikor velem volt terhes neki is volt 3 hónapig ilyen vérzése de akkor az orvostudomány még nem volt ilyen fejlett és E vitamint írtak csak fel neki és még is itt vagyok, most pedig az ő unokája van itt velem. Lehet ez örökletes dolog is?
Azt nem hiszem,hogy örökletes.Pici vér elég gyakori...ha vannsk benne nagy alvadt vér darabok és nem kevés,az már nem jelent jót.
2019. jan. 26. 22:32
Kapcsolódó kérdések: