Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki 5 hetesen vérzett megmarad...

Aki 5 hetesen vérzett megmaradt a babája?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 5+5 hetes és véreztem, azonnal sürgősségi. 6x5 mm-es petezsákon kívűl semmit nem láttak. Minden rendben volt odabent. A vérzésre azt mondta a doki hogy korrai vetélés is lehet. Most felírt utrogestant, segíthet?
2019. jan. 26. 13:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nekem segitett, 3 havi adagot irt fel az orvosom, plusz rutaszkorbint is. Egészséges 2 hónapos baba azóta már :)

Drukkolok!

2019. jan. 26. 13:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Persze. Nővérem az unokaöcsémmel 6+1 naposan vérzett, azonnal kórház. Felírták neki ugyanezt a gyógyszert, utána szinte panaszmentes volt a terhessége. Most éppen mi vigyázunk az ördögfiókára, éppen az építőkockákat pakolja szanaszét :) Nyugi, simán megmaradhat a pici!
2019. jan. 26. 13:38
 3/11 anonim ***** válasza:

A progeszteron potlas mindenkepp jo, ha a verzes progi hiany miatt volt akkor segit.

Nekem 5+6 napon volt egy keves verzesem, halalra ijedtem egybol bementunk a korhazba, lattak a petezsakot benne az embriot de szivhang meg mindig nem volt. Nem kaptam semmilyen keszitmenyt mert amugyis kaptam progeszteron potlast.

2 nap mulvara volt amugyis idopontom a nogyogyaszomhoz, addig imadkoztam hogy legyen addigra szivhang. Es hal isten volt is szoval minden oke:)

Aztan a 10.heten megint volt egy keves verzes es a 12.heten is. Ma mar tudjuk h vszeg a mehlepeny a mehszajon volt, mar egesz jol felhuzodott.

Azota 17 hetesek vagyunk es minden rendben van.

Nem feltetlenul jelent vetelest a verzest, de annak idejen en is nagyon meg voltam ijedve. Pihenj sokat!!!!

2019. jan. 26. 13:56
 4/11 A kérdező kommentje:
Én is ebbe a gyógyszerbe bízok a legjobban hogy kell neki egy kis segítség. Ágynyugalmat javasolt egy hét múlva kontroll, azóta mióta dokinál voltunk semmi vérzés. Köszönöm a megnyugtatást :)
2019. jan. 26. 13:57
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én pozi tesztnél elkezdtem az utogestat!6+6 naposan véreztem.Egyből doki,8mm es embryot látott,azt mondta semmi gond.Rá 2 napra elvetéltem.Az utrogestan csak annak segít akinek progeszteron hiánya van.Nekem nem az volt.
2019. jan. 26. 18:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos elment. Duphastont kaptam, de nem segitett. A baba nem volt egeszseges allitolag.
2019. jan. 26. 20:10
 7/11 A kérdező kommentje:
Gondolom hogy ha nem egészséges úgy is elfog menni akármit is csinálok
2019. jan. 26. 20:30
 8/11 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok.Sajnos igen!Viszont ha elállt a vérzésed ne idegeskedj,mert akkor neked segít a progeszteron.Nekem 3.vetélésem volt... :((( Március végére kaptam időpontot,hogy kiderítsék miért nem maradnak meg a babák.Minden jót neked! :)
2019. jan. 26. 21:04
 9/11 A kérdező kommentje:
Édesanyám azzal nyugtatot hogy mikor velem volt terhes neki is volt 3 hónapig ilyen vérzése de akkor az orvostudomány még nem volt ilyen fejlett és E vitamint írtak csak fel neki és még is itt vagyok, most pedig az ő unokája van itt velem. Lehet ez örökletes dolog is?
2019. jan. 26. 21:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Azt nem hiszem,hogy örökletes.Pici vér elég gyakori...ha vannsk benne nagy alvadt vér darabok és nem kevés,az már nem jelent jót.
2019. jan. 26. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!