5 hetesen elkezdtem verezni (piros), van olyan koztunk aki igy jart, megmaradt a baba?
Én 6 hetesen voltam így,nagyon megijedtem,azonnal rohantunk a kórházba
a baba megmaradt,két hét múlva születik.Remélem a tied is megmarad,szurkolok neked.
Én 12-13 hetes voltam, mikor piros vér jött szerencsére a kicsi megmaradt már lassan 4 hónapos lesz.
Szedd a gyógyszert és pihenj!
Jó egészséget!
Nekem is elment. :( 5 hetesen szintén.Persze ez nem azt jelenti, hogy nálad bármi baj lenne, de jobb ha bemész a kórházba.
Nálam 2 nap barnázás után erősödött be a vérzés, de nagyon rosszul voltam. A wc-ről is alig tudtam leszállni, a betét 10 perc alatt teljesen megtelt és hánytam is. Ez pár óráig tartott, aztán enyhült a vérzés. A kórházban az orvos egy bunkó paraszt volt, már a barnázásnál bementünk, de tahó módon kiröhögött. Mikor már elmúlt a dolog elmentem másik dokihoz, nem kellett műteni, magától kitisztult.
Szia!
Harmadik vagyok én utrogestán hüvelykapszulát kaptam és otthon voltam ott feküdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!