Kicsit bizonytalan vagyok. Valki tud segìteni?
Sziasztok csináltam egy tesztet ma reggel.
2 csik lett.
Na de a "T" csik előbb meg jelent mint a "C".
Ettől meg lehetek terhes?
Igen nagyon erős
2honapja hogy késik.
Kedves kérdező!
Nekem is annyira erős pozitív volt anno rögtön az első teszt, hogy a kontroll csík még csak gondolkodott hogy mi újság, de a T csík már olyan erős volt, hogy kiverte a szememet :D Azóta 27 hetes vagyok és itt ficánkol a pocakomban :)
Nem tudom hogy ez jó hír vagy nem, de gratulálok!
Kedves Kérdező!
Gratulálok a babához! Ideje orvoshoz menni, nehogy kifuss az időből, hogy el tudják rendesen végezni az első kötelező vizsgálatot.
Köszönöm szépen a gratuláciokat.
Bárcsak az apuka is ennyire boldog lenne mint én😏
Minden képp fel keresem az orvost!:)
Köszönöm a segìtséget!:)
Sziasztok
Az a helyzet hogy most voltam orvosnál 6hetes vagyok.
Parom azt mondta meg tartom elhagy.
Szüleimmel élek.
Mit tegyek most?
Valaki segitene?
Szia. Ha két hónapja késik akkor fura, hogy csak hat hetes vagy. De azt mérlegelés, hogy:
- Van-e elég jövedelemed , hogy megéljetek a babával ketten gyerektartást nélkül.
-Szüleid tudnak segíteni fizikailag? Oda tudsz költözni? Kérdezed meg őket is mit szólnak.
-Te akarod a babát?
A férfiak sokszor tiltakoznak a gyerek ellen. Ez lehet első rémület,de lehet végleges döntés. Úgy tervezd, hogy egyedül maradsz,ha mégis feltámadnak az apai érzések akkor lesz happy end.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!