Kismamik! Ti levetetitek a köldökzsinór vért? 35 h km
Szia! Én is nagyon sokáig gondolkodtam rajta, és szent meggyőződésem volt, hogy levetetem. De aztán olvastam néhány különös dolgot, ezek közül egy-kettő: a levett őssejtet kb. olyan 20 kg-ig tudják felhasználni, valamint annyira kevés a mennyisége, hogy egyetlen kezelésre elegendő, és a statisztika sem túl meggyőző, hiszen az eddig levett őssejteket egyetlenegyszer sem tudták még felhasznlálni. (szerintem nem csak azért, mert hál istennek nem volt rá szükség!)
Még egy: ne csak a őssejtbankok honlapját nézegesd, mert ott minden csak pozitív! Amikor én is utánaolvastam több forrásból, inkább éreztem azt, hogy ezeknek a bankoknak ez csak egy jó üzleti fogás! :-((( Főleg itt Magyarországon, ahol az egész gyerekcipőben jár, 20 éve semmi nem történik ez ügyben, és nem vagyok borúlátó, de az egészségügy mai állása szerint...
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!