Levetetitek a köldökzsinór vért? Mit gondoltok erről?
Mi levetetjük. Anyagilag most úgy állunk, hogy megtehetjük, akkor miért ne? Adja az ég, hogy soha ne legyen rá szükség, de ha meg mégis lesz, akkor ne verjem a fejem a falba, hogy miért nem vetettem le. A dokim viccesen megjegyezte, hogy olyan ez, mint az autónál a Casco. Megkötöd, fizeted, és reméled, hogy sosem kell. De ha rommá törik az autódat, akkor meg boldog vagy, mert van, aki kifizesse. :)
Szerintem nagyon jó dolog, és bár sokan azt fogják mondani, hogy még nincs megfelelő felhasználása, a folyamatos kutatások viszont pozitív irányba mutatnak.
Nem, mégpedig azért, amit ebben a cikkben Dr. Kállay Krisztián mond. Én inkább hiszek egy olyan orvosnak, aki nem nekik dolgozik, hanem független.
A cikk: [link]
22 hetes terhes vagyok. Mi is elgondolkoztunk ezen, mégpedig az ellentmondások miatt...
hogy ez még gyerekcipőben jár
hogy sok ilyen tároló intézmény tönkrement
hogy ez meg az...
ám arra jutottunk, mint az első válaszoló, hogy meg nem bocsájtanám magamnak, magunkanak, ha ne adj Isten szükség lenne rá, és nem vetettük le.
A dokim azt mondta, nála is levették, mind2 gyereknél, épp ezért, hogy bár sose kelljen, de ha mégis, akkor legalább "megtettem mindent" alapon az ember kissé megnyugszik.
Igaz, 4-500 ezer ft, de részletekben is lehet fizetni, és én inkább erre teszek félre havonta, mint másra.. szóval, mi LEVETETJÜK!!
Igen, mi is épp az ellentmondások (na meg a magas ár) miatt gondolkodunk, hogy mi legyen... De az ember annyi felesleges dologra ad ki pénzt...
Akik levetetik melyik céget választják? Engem most hívtak fel a Baba-Mama tudakozótól, hogy ők a Cord Blood Center-el állnak kapcsolatban, és a klubkártya tulajdonosoknak itt 5% kedvezményt biztosítanak. Így 169.000 Ft a levétel díja, és további 10.900 Ft az éves tárolás. Van lehetőség 3,6,12 havi részletfizetésre. Ez még egészen kedvezőnek tűnik, főleg, hogy a tárolás díját évente lehet fizetni, és nem kell most egyben az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!