Kismamik! Ti levetetitek a köldökzsinór vért? 35 h km
Szlovákiában 825 €. nem venném a lelkemre, ha nem vennék le a kicsinek. ha valami baja lesz a drágámnak, legalább adtam egy esélyt a gyógyulásra...
fagyasztási költség: évi 50 euro
21:29-nek
Általában jó a tesónak is.
Mi nem vetettük le!
Egyrészt borzasztóan drága már ez az eljárás is.
Másrészt, ha tényleg fel kell használni, azt jelen állás szerint a legközelebb azt hiszem Ukrajnában csinálják (utána meg Kínában), jó sok millió forintért.
Erre sajnos nekünk nem futja. Nagyon jó annak, akinek ez alap, irigylem, de van aki nem engedheti meg ezt magának.
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek, hogy válaszolt!
Szép napot Nektek!
Sajnos nekem még nem jött össze a baba, de utána olvastam ennek a dolognak alaposan. Először nagyon szerettem volna. Aztán találtam egy cikket ahol le volt vezetve, hogy: annak az esélye még 1%-nál is kisebb hogy valaha a gyermek életében fel lesz használva. Illetve amit írtak itt előttem is, hogy jelenleg Magyarország nem tart ott, hogy fel is tudja használni. A másik ami ellene szólt, hogy csak gyermek betegsége esetén elegendő a mennyisége.
Tehát végül is elvetettük a témát mert nagyon borsos az ára. Annak az anyukának akinek meg ez alap örüljön neki, hogy megteheti, de ne degradálja le azt aki nincs olyan anyagi helyzetben mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!