Ha a genetikai vizsgálaton a háttérkockázat,21-es triszómia eredménye (Down-szindróma) 1:386, és azt írták alacsony kockázat. Szerintetek is alacsony kockázatú az eredményem?
Figyelt kérdés
Ismerősömnek 1:599 nél már közepes kockázatú volt és elküldték kombi tesztre2019. jan. 10. 16:41
1/5 anonim válasza:
1:500 alatt, magas kockázat
1:500 és 1:1000 között közepes
1:1000 felett magas kockázattól beszélünk
Konzultalj genetikussal
2/5 anonim válasza:
Az én papíromon az van, hogy 1:1000 fölött alacsony, 1:250 és 1:1000 között közepes, 1:250 alatt magas kockázat van. Mi magánban csináltattuk a Czeizel intézetben. De lehet, hogy ahol te csináltad, mások a határértékek, bár szerintem ennek egységesnek kellene, hogy legyen. Más talán többet tud.
3/5 A kérdező kommentje:
Rozsakert Medicalba csináltattam. Csak aggódok, hogy benéztek valamit.
2019. jan. 10. 16:59
4/5 anonim válasza:
A korodhoz kepest nem valami fenyes az eredmeny, valoszinuleg valamelyik verteszt huzta le, ha a tarkoredo jo lett. Kerdes, hogy melyik.
Ezert erdemes elmenni genetikai tanacsadasra, mert ott megnezik, hogy miert lett ennyi es megmondjak, hogy javasolnak-e tovabbi vizsgalatot, vagy sem.
Nem rossz eredmeny egyebkent, csak jobb kideruteni, hogy miert ennyi.
5/5 anonim válasza:
Utolso vagyok.
Nem neked akartam irni, hanem a masik hasonlo kerdeshez, nem tudom, hogy kerult ide a valasz. Ne haragudj.
Te nem is irtad a korodat, ott 24 eves a kerdezo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!