Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gyomorfájdalom, Hellp-szindróma?

Gyomorfájdalom, Hellp-szindróma?

Figyelt kérdés
Hellp-szindrómánál elmúlik a gyomorfájdalom, vagy folyamatos, ha egyszer elkezdôdött?
2018. dec. 14. 18:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem 4 napig fájt a gyomrom,mindenki azt mondta,csak gyomorsav,szedjek savlekötőt.Nem tudtam aludni,annyira fájt,persze a savlekötő sem segített.Aztán mentem a 36. heti vérvételre,aminek másnapra lett eredménye.Az altatóorvos ledöbbent,nagyon alacsony volt a vérlemezke számom,fele a minimálisnak,a májenzimek pedig az egekben.Be kellett feküdnöm még aznap HELPP szindróma gyanúval,és éjjel sürgős császárral megszületett a kisfiam,nem lehetett reggelig sem várni.És az alacsony vérlemezke szám miatt nem mertek érzésteleníteni,így altattak.

De a kérdésre visszatérve,nekem 4 napig folyamatosan fájt,és a szüléssel szűnt meg a fájdalom.Valójában a májam fájt,de szerencsére hamar cselekedtek,és mindketten jól vagyunk.Pár nap alatt rendeződött a vérlemezke számom,és pár hét alatt a májenzimek is normalizálódtak.

2018. dec. 14. 21:26
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod.

Nekem végül elmúlt egy jó 1,5 óra után. Szúró érzés volt, azért ijedtem meg, mert se gyomorsavam, se más gyomorpanaszom nem szokott lenni és az elsô terhességem alatt sem volt.

Nektek jó egészséget, nagyon félelmetes lehetett ez az egész!

2018. dec. 15. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!