Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van még remény, vagy ennyi...

Van még remény, vagy ennyi volt? 😔

Figyelt kérdés

Dec.24-én 2,5mm embrió volt,ma pedig 7mm.Azt mondta az orvosom már nagyobbnak kéne lennie.

Utolsó menstruációm nov.4,de 100% hogy később volt peteérésem.

Csütörtökre hívott vissza.Van még remény?Vagy megállt a fejlődésben, vagy mi történhetett?Nagyon kivagyok..😔

2019. jan. 7. 18:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
igen,az nem kevés önmagában,nem is azzal van a gond,hanem hogy a 2uh között csak pár mm-t nőtt,és sokkal többet kellett volna :(
2019. jan. 8. 12:21
 12/19 anonim ***** válasza:

De nem lehet, hogy az elsőn elnézték vagy rosszul írták?

Amikor 5 hetes terhes voltam még alig látszódott a pici, csak egy pötty volt a petezsákban, amit úgy kellett keresni.

2019. jan. 8. 12:55
 13/19 A kérdező kommentje:
nem tudom :/ Inkább ha elmérés van,akkor az a tegnapi.Mert 24-én a kórházba voltam a dokimnál,mert pont ügyelt,ott nagyon jó gép van,tegnap pedig magánba voltam nála,ott meg elég rossz,régi gép van....ezért is hívott vissza csütörtökre a kórházba,hogy ott is megnézze,hátha ő mérte el.Nagyon remélem hogy rosszul mérte... :/
2019. jan. 8. 12:59
 14/19 anonim ***** válasza:
Szia én is izgulok mint te én hétfőn voltam sztk uh-on mensi szerint 6+1 voltam de a crl 1.7mm volt én is aggódom hogy az kicsi a hat héthez képest. Bár azt mondták van terhesség csak pici még és hogy a szivpulzálás csak sejthető. Szorítok értetek. Ne aggódj.
2019. jan. 8. 18:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Szoritok
2019. jan. 8. 21:11
 16/19 A kérdező kommentje:
Most jövök a dokimtól,szerencsére minden rendben van :) Már 11mm,és szívpulzálás is van :) 7hét 2napos kb azt mondta,tehát bőven 2héttel később volt a peteérésem. Annyira örülök!!Köszönöm az érdeklődést és a bíztatást nektek! :)
2019. jan. 10. 12:44
 17/19 anonim ***** válasza:
jaj nagyon örülök :)
2019. jan. 10. 17:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Örülök! Gondoltam rád! :)
2019. jan. 10. 20:58
 19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek!! :)
2019. jan. 11. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!