Tegnap voltam a nögyogyasznal ultrahangos vizsgalaton, ahol nem latott szivhangot :( a szamitasai alapjan most lennek 8+3, de en tudom pontosan (az ultrahangos követesnek köszönhetöen), hogy nem közepidös peteeresem volt, hanem kesöbb, a 22. napon. Most lennek az en szamitasaim szerint kb 7+2/3. az embriot latta, meretei alapjan 6+4-be datalt vissza....
9 nap mulva egy ujabb vizsgalat lesz, ahol ha nincs szivveres (es addig nem verzek), akkor kaparasra kell mennem :(
Kerdesem: van meg remeny vagy mar ilyenkor mindenkepp kell lennie szivhangnak?
2018. aug. 4. 10:05
1/9 anonim válasza:
Jaj, nem tudom, remény mindig van, èn nagyon szorítok nektek!!!!
Terhestüneteid voltak/vannak?
2018. aug. 4. 10:14
2/9 A kérdező kommentje:
A legelejetöl fogva hasfajas, mintha megjönne... ez a mai napig tart. Az elejen a mellem is fajt, leginkabb a mellbimbom de mara elmult. Progeszteront kell szednem az eleje ota... ennyi :/
2018. aug. 4. 10:16
3/9 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ha a menzeszed alapján számolt terhességi hét nem valós, merthogy te tudod, hogy később fogant és az alapján is már 7+2 napnál tartasz, akkorra már van szívhang. Én nem reménykednék a helyedben. De kívánom, hogy valami csoda folytán mégiscsak rendben legyen minden.
2018. aug. 4. 10:21
4/9 anonim válasza:
Szia! Nekem márciusban volt üres petezsákom! Üres is maradt és el is kezdtem spontán vetélni, majd missed ab! Aztán május végén ujra pozitiv teszt, 7hetesen még üres petezsák, rá két hétre 9hetesen embrio szivverés minden. Most vagyok a 14.hétben! Mindig van remény, tudom milyen nehéz, de ha ne adj isten ő most nem sikerülne, engedd el hamar és hidd el a következővel minden rendben lesz! És tapasztalat, statisztika is mutatja hogy missed ab után sokkal könnyebb teherbe esni! Minden jot, kitartást! És kérlek ird meg majd mi lett! Szoritok nagyon!!!
2018. aug. 4. 10:37
5/9 A kérdező kommentje:
Meg abban azert remenykedem, hogy ha az embrio tenyleg 6+4 es rendben fejlödik es esetleg ma mar van szivhangja, akkor jo... ha nem , akkor majd legközelebb..:-( mindenesetre lelkileg taccsra vagott eddig.
2018. aug. 4. 10:42
6/9 anonim válasza:
Sajnos én sem javaslom a reménykedést... :(
A 6+4 inkább arra utal, hogy akkor ott megállt a fejlődésben. Hiszen követéssel is több, mint 7 hetes vagy. Nagyon nem jó jel.
De szívből kívánom, hogy ne legyen igazam!
2018. aug. 4. 11:25
7/9 anonim válasza:
Általában 6+4-nél is van már szivhang, 7 hetesnél meg főleg :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!