Mensi szerint betöltött 6. héten üres petezsák? Van remény?
5. héten voltam először, akkor még nekem is csak a petezsák volt.
Barátnőm 6. héten volt először, neki is csak annyi látszott. Félt is nagyon. 8. héten már minden rendben volt. Most pedig 3 éves a kislánya.
Tehát nyugi. Bízz a legjobbakban.
Bizz benne, hogy ott lesz!
Mikor kell visszamenni?
A nőgyógyászoknál általában nem olyan kiváló minőségű az új gép, ráadásul ez nem is a szakmájuk, bár persze értenek hozzá.
Ha van rá lehetőséged, 4d uh-n, egy emelt szakvizsgás szakember bizosabbat tud mondani.
Én a saját tapasztalatomat írom le.
Pont 6 hetesen üres 12 mm-es petezsákom volt és a szikhólyag sem látszott. DE! Nekem nagyon enyhe rózsaszínes folyásom volt pár napja. Nem fejlődött tovább.
Ettől függetlenül van remény! Akkor a dokim is azt mondta, hogy ez nem jelent semmit, ne temessem még. Mi csak egy hetet vártunk, mivel addigra a szikhólyagnak már látszania kellett volna, de nem történt változás.
Remélem jó híreket kapsz, szorítok értetek!
Drukkolok! Várjuk a pozitív visszajelzést.😊
Tüneteid vannak?
6os vagyok.
Nagyon szorítok.
Tudom milyen a várakozás... két missed ab után ismét terhes vagyok, 10 hetes, de barnázok, gyógyszert szedek, fekszek és mindig csak a következő ultrahangot várom, hogy minden rendben van-e... nekem még egy hét.
Szívből kívánom, hogy jó híreket kapj!!!
6 hetesen nekem sem látott a doki, csak egy petezsákot, mondjuk sztk-ban voltam, ezer éves géppel nézett.
8 hetesen magán rendelésen már pulzált a szive.
Nyugi!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!