Van még remény?
Mai napon enyhe barnázást tapasztaltam, és mivel utolsó menésitől számítva 7 hetes terhes vagyok, elrohantam orvoshoz hogy mi ez a barnázás.
Ezelőtt még nem jártam orvosnál, hétföre lett volna idöpontom, tehát ez volt az első terhességi vizsgálatom.
A vizsgálat eredménye elszomorított, 10mm petezsák, benne 3 mm szikholyag, embrió nem található.
Hétfőn kell visszamennem újra uhra,
7 hetes terhességnél ezek az adatok nem megfelelőek, hogyan tovább?
Van még esélyem, hogy ez terhesség lesz?
Esetleg az lehetséges hogy később fogant a baba?
Hát 7 hetesnél már nagyon későn kellett hogy legyen az a peteérés....plusz a barnázás is arra utal hogy sajnos nincs rendben valami. Én 6 hetesen jártam ugyanígy. Nem fejlődött az embrió csak petezsák látszott, barnázás, majd vérzés. Sajnálom :(
Persze remény mindig lehet de jobb felkészülni a rosszra.
Köszönöm a válaszokat,
Azért gondoltam hogy késöbbi lehet, mert március 17-re nem vártam, és elöször nagyon extra halvámy pozit 24-én teszteltem
Egyértelmű pozitiv 26-án lett.
Én pont 7 hetesen mentem dokihoz! 12 mm petezsák, 3 mm szikhólyag. 5 hetsnek mondták! Nagyon elszomorított hogy valami nincs rendben! A két hét mire visszahívott a doki egy örrökkévalóságnak tűnt!
Viszont addigra 17 mm lett a baba, szív hang is volt!
Szóval még ne aggódj, biztos hogy később fogant!
Most pihenj, ne idegeskedj! Minden rendben lesz!
Engem hétfőre hívtak vissza ellenőrzésre... hát nem tudom, aggódom!
Köszi a választ!
Ma voltam a kontroll uh-n, petezsákom 20mm-es, szikholyag 4 mm-re nőtt, embriót még mindig nem látni.
Szerintetek? Van esélyem?
Azt mondták 7 hetes kornak nem felel meg, viszont nőtt a petezsák, szóval "meglátjuk"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!