Van még remény?

Figyelt kérdés

Mai napon enyhe barnázást tapasztaltam, és mivel utolsó menésitől számítva 7 hetes terhes vagyok, elrohantam orvoshoz hogy mi ez a barnázás.

Ezelőtt még nem jártam orvosnál, hétföre lett volna idöpontom, tehát ez volt az első terhességi vizsgálatom.

A vizsgálat eredménye elszomorított, 10mm petezsák, benne 3 mm szikholyag, embrió nem található.

Hétfőn kell visszamennem újra uhra,

7 hetes terhességnél ezek az adatok nem megfelelőek, hogyan tovább?

Van még esélyem, hogy ez terhesség lesz?

Esetleg az lehetséges hogy később fogant a baba?

2018. ápr. 6. 19:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát 7 hetesnél már nagyon későn kellett hogy legyen az a peteérés....plusz a barnázás is arra utal hogy sajnos nincs rendben valami. Én 6 hetesen jártam ugyanígy. Nem fejlődött az embrió csak petezsák látszott, barnázás, majd vérzés. Sajnálom :(

Persze remény mindig lehet de jobb felkészülni a rosszra.

2018. ápr. 6. 20:09
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, mikor teszteltél pozitívat. Ha közvetlenül a nemvárt körül, akkor nem valószínű, hogy később fogant a baba...
2018. ápr. 6. 21:34
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,

Azért gondoltam hogy késöbbi lehet, mert március 17-re nem vártam, és elöször nagyon extra halvámy pozit 24-én teszteltem

Egyértelmű pozitiv 26-án lett.

2018. ápr. 7. 06:43
 4/16 anonim ***** válasza:

Én pont 7 hetesen mentem dokihoz! 12 mm petezsák, 3 mm szikhólyag. 5 hetsnek mondták! Nagyon elszomorított hogy valami nincs rendben! A két hét mire visszahívott a doki egy örrökkévalóságnak tűnt!

Viszont addigra 17 mm lett a baba, szív hang is volt!

Szóval még ne aggódj, biztos hogy később fogant!

Most pihenj, ne idegeskedj! Minden rendben lesz!

2018. ápr. 7. 09:42
 5/16 A kérdező kommentje:

Engem hétfőre hívtak vissza ellenőrzésre... hát nem tudom, aggódom!

Köszi a választ!

2018. ápr. 7. 11:44
 6/16 anonim ***** válasza:
január 30.án volt utolsó mensim, febr 26-ra nem vártam, de pozitívat március 5-én teszteltem. 7-én csak megvastagodott nyálka, 14-én csak petezsák,21-én szívhang is volt már, akkor mondták 5-6 hetes vagyok. Később lett. A legjobb amit tehetsz, hogy ne izgulj, mert az árt.
2018. ápr. 7. 21:49
 7/16 A kérdező kommentje:

Ma voltam a kontroll uh-n, petezsákom 20mm-es, szikholyag 4 mm-re nőtt, embriót még mindig nem látni.

Szerintetek? Van esélyem?

Azt mondták 7 hetes kornak nem felel meg, viszont nőtt a petezsák, szóval "meglátjuk"

2018. ápr. 9. 10:02
 8/16 anonim ***** válasza:
Hát sajnos vagy igen vagy nem. Ezen nincs mit véleményezni meg tapasztalatozni mert egyéni dolog, ezt kellene megérteni :( Egyik ilyenből lesz terhesség, másik nem fejlődik ki. Hiába olvasol pozitív kimenetelt, semmire nem garancia. Ahogy a negatív sem. Várni és ennyi. Mást felesleges.
2018. ápr. 9. 10:11
 9/16 anonim ***** válasza:
Írd meg mubdenképp hogy alakult! Szorítok hogy rendben legyetek!
2018. ápr. 9. 14:09
 10/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező? Hogy vagy? Mikor kell majd újra menned a dokihoz? Próbálj meg ne idegeskedni és sok türelmet kívánok!
2018. ápr. 10. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!