Van még remény?
Mai napon enyhe barnázást tapasztaltam, és mivel utolsó menésitől számítva 7 hetes terhes vagyok, elrohantam orvoshoz hogy mi ez a barnázás.
Ezelőtt még nem jártam orvosnál, hétföre lett volna idöpontom, tehát ez volt az első terhességi vizsgálatom.
A vizsgálat eredménye elszomorított, 10mm petezsák, benne 3 mm szikholyag, embrió nem található.
Hétfőn kell visszamennem újra uhra,
7 hetes terhességnél ezek az adatok nem megfelelőek, hogyan tovább?
Van még esélyem, hogy ez terhesség lesz?
Esetleg az lehetséges hogy később fogant a baba?
Jelenleg minden rendben van, a barnázásom az utro miatt elmúlt, de változatlanul kell alkalmaznom (napi 2x1)
Legközelebb köv.hét hétfőn kell mennem, azt mondta a doktornő hogy addigra minimum embrió árnyéknak kell látszódnia, de szerinte az, hogy egy hétvége alatt a 10 mm petezsák 20 mm lett jó, mert nő ezek szerint, csak fiatal a terhesség..
Hát nem tudom. Egyébként mensitől számítva ma vagyok 8 hetes. Szinte hihetetlennek tartom hogy még nem látni a babát :(
Nem értem hogy 20 mm petezsáknál miért nem lehet látni csak szikhólyagot :(
Később írd meg ha van fejlemény, kérlek!
Próbálj pozitívan hozzáállni.
Nos, ma voltam orvosnál és némi megnyugvás, hogy 9 mm-es embrió árnyékot látott szivmüködéssel,
viszont elvileg ma 8+6 vagyok utolsó mensi szerint, doktor úr 7 hetes terhességet állapított meg; azt mondta "még belefér"
Szerintetek? Két hét lemaradás belefér?
Eddig szuperül, május 16 lesz a genetikai uh és kombi teszt,
Tüneteim nagyon nincsenek, de elvileg fejlődünk!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!