Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert tortenik ez velem ujra?...

Benedek eva kérdése:

Miert tortenik ez velem ujra? Mar nincs remeny okot sem tudok hogy miert?

Figyelt kérdés
Segitseget szeretnek kerni tanacstalan es elkeseredett vagyok julisban 10hetesen elveteltem nem volt mar szivhang megmutottek. Most teherbe estem ujra es nem volt semmi baj elmentem orvoshoz 6hetesen es azt mondta ossze esett a petezsak nem lat benne semmit hogy fejlodne kedden kell mennem mutetre de elotte megneznek meg ultrahangon hatha nagyon faj a szivem es nem ertem
2017. okt. 7. 11:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Sajnos 4 terhessegbol 1 vetelessel vegzodik a 12. het elott, mert a magzat eletkeptelen / beteg.

Ne adjatok fel!

3 veteles utan vizsgalnak ki.

2017. okt. 7. 12:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Mi is hasonlóan jártunk.

A harmadik terhességnél első perctől kaptam Utrogestant. Nem lett semmi baj, most fél éves a kisfiunk.

Gyakran progeszteronhiány okozza. Ezt pedig nagyon egyszerű megakadàlyozni.

2017. okt. 7. 12:18
 3/8 A kérdező kommentje:
nekem progeszteront irtak fel az elejen de ezek szerint az sem segitett. es ha nem megyek el vizsgalatra akkor nem is tudom meg h mivan
2017. okt. 7. 12:29
 4/8 anonim ***** válasza:
ritkán de van pl. hogy a pár genetikailag nem összeegyeztethető(vagy hogy is fogalmazzak) szoval hogy kettejüknek nem lehet gyereke,de más párral igen,de ez nagyon ritka,de mint irták minden 4. terhesség marad meg kb.sokan az okot se tudják soha,volt ismerősöm aki 10 évig probálkozott,már minden modon,lombik,stb,és sose maradt meg,utána "feladták" és azota spontán összejött nekik 2 baba
2017. okt. 7. 12:42
 5/8 A kérdező kommentje:
remelem nagyon hogy nem ez az ossze ferhetetlenseg az oka mert szeretem a paromat es az elozo vetelesnel minden rendben volt fejlodott is a baba nott es volt szivhang is es a 10heten hirtelen nem volt. most meg 6hetesen ossze esett petezsak tunet meg semmi jel nem utalt ra. sztem nem ez az ossze ferhetetlenseg az oka.
2017. okt. 7. 12:51
 6/8 anonim ***** válasza:
tudom ez nem vigasztal,nehéz lehet,de inkább érjen igy véget korán a terhesség,ha genetikai ok van mint hogy élettel összeegyeztethetetlen betegséggel szülessen,vagy ha uh-n késöbb kiderül h baj van akkor nektek kelljen döntést hozni,az roszabb lehet(reméljük nem ilyen miatt szakad meg)
2017. okt. 7. 13:35
 7/8 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat nemtudom miert tortenik ez most de most egy darabig varunk a babaval h a szervezetem is tudjon pihenni aztan majd ujult erovel vagunk bele kesobb. remelem akkor mar minden rendben lesz az orvosok azt mondtak minden rendben van velem is es most sem ertette a doki h hogyhogy nem verzek es nem faj semmim sem hisz ossze esett a petezsak kedden meg mutet sajnos
2017. okt. 7. 14:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Engem két vetélés után kivizsgáltak. Az immunológián kiderült, hogy véralvadási zavar. Antifoszfolipid szindróma. Egy kis vérrög elzárja a méhlepény ereit és ezért elhal a terhesség. Harmadik terhességnél így már kaptam a progi mellé clexan véralvadás gátlót, és már a teherbeesés előtt szedtem az aspirin protectet. Most 29 hetes vagyok. Ne add fel. Vizsgáltasd ki magad, szerintem két vetélésnek már oka van. A legjobbakat.
2017. okt. 12. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!