6+6 hetes terhesen 9,4 mm petezsák üresen! Van remény?
Aztne nézd hogy másnak milyen kimenetel lett. Pont azért amit a doki is mondott: bármi lehet. Nekem nem lett baba, kemiai terhesség volt, el is ment. Másnak meg lett embrió 2 napra rá. Honnan tudod veled melyik eset lesz? Tök felesleges mások eseteit olvasgatni hisa rád nézve semmit nem mond.
Sajnos ez türelemjáték. Minden attól függ, mikor vokt peteérésed.
2. vagyok. Nem jó olvasgatni, hidd el átéltem. Olvasgattam hogy xy-nak megmaradt jaj de jó gondoltam nekem is lehet remény. Aztán elöntött éjjel a vér. És kiborultam (még jobban) hogy bezzeg másnak megmaradt, miért pont nekem nem?
Szóval hidd el nem jó olvasgatni mások hogy jártak. Mert ha sok rossza olvasol, elszomorodsz, ha sok jót akkor meg esetleg beleéled magad. Holott értelmetlen mindkettő.
6+2 napos voltam mikor orvoshoz mentem
8mm petezsák, se szikhólyag, se embrió
teljesen kétségbe estem..aztán utána olvastam,hogy csak menzesz szerint voltam annyi idős, valójában csak 5+3napos voltam
33-35napos ciklusaim van, szóval nálam tutira később fogant
jelenleg 12+1 napos vagyok
én tutira tudom a fogantatásnapját, én azzal számolok
felesleges kérni hamarabb időpontot, várd ki azt amit a doki adott
akkor már tutira kell látnia valamit a petezsákban, vagy szikhólyag vagy embriókezdemémy legjobb esetben szívhang is lesz
En is atmentem hasonlon, vegul missed ab lett. En is atestem minden felen. Mikor ket naponta hivtak uh-ra es vervetelre 10 napon keresztul mire mar osszeesett a petezsak. Addig mind azt mondtak az orvosok hogy lehet kesobb fogant, stb. Volt olyan is amikor csak 8 het korulre jellentkeztem be de addigra mar elontott a ver es az orvos csak azt kellett megnezze hogy kitisztultam-e. Sok a veteles az teny, de nem mindig jellent rosszat a te helyzetedhez hasonlo szituacio.
Azt tudom tanacsolni neked, hogy probalj megnyugodni es turelmesen vard ki a jovohetet ugyanis nincs miert rohangalni ossze vissza. Probalj nem halalra remulni es nagyon bestresszelni, mert azzal sokkal tobbet artasz elsosorban magadnak es a babanak is.
Drukkolok neked, hogy jo hireket kapjal a jovoheten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!