Van még remény, vagy ennyi volt? 😔
Figyelt kérdés
Dec.24-én 2,5mm embrió volt,ma pedig 7mm.Azt mondta az orvosom már nagyobbnak kéne lennie.
Utolsó menstruációm nov.4,de 100% hogy később volt peteérésem.
Csütörtökre hívott vissza.Van még remény?Vagy megállt a fejlődésben, vagy mi történhetett?Nagyon kivagyok..😔
2019. jan. 7. 18:39
1/19 anonim válasza:
A táblázat szerint valóban nagyobbnak kellene lennie. Szívhang nem volt?
2/19 A kérdező kommentje:
Arra konkrétan nem mondott semmit,csak hogy csütörtökön többet tudunk remélhetőleg.
2019. jan. 7. 18:48
3/19 anonim válasza:
Addig ne idegeskedj hatha nem lesz baj, hany hetes vagy?
En 10 hetes voltam mikor 6,5 mm volt es szivhangja is volt. Szoritok neked es ne idegeskedj
4/19 A kérdező kommentje:
Elvileg 7et irt a könyvembe,menstruáció szerint meg 9-10,De az kizárt.joval később volt peteérésem.
2019. jan. 7. 18:59
5/19 anonim válasza:
Ha jól értem, héthetesnek felel meg a baba mérete, és a peteérés alapján számolt kora is kb. ugyanennyi lehet. Ez alapján ne idegeskedj:)
6/19 anonim válasza:
Szerintem se idegeskedj. Nekem a menzeszem csak hellyel-kozel volt kiszamolva es aszerint neztek a babam meretet, nyilvan nem felelt meg de a vedonom azt mondta az orvos az uh-on latja hogy mekkora a merete es aszerint szamol egy kort ami 1 hettel es 5 nappal volt eltero. Nem igazan foglalkoztat mert a doki szerint attol minden rendben van a picivel. Lehet hogy a tied is el van szamolva vagy hasonlo ne idegeskedj es majd csutortokon ugyis kiderul
7/19 A kérdező kommentje:
Igen végülis.Bízom benne hogy nőni fog és rendbe lesz minden.😔
2019. jan. 7. 19:14
8/19 anonim válasza:
Bizz magadban es a kis picurban, elni akar es elni is fog es egeszsegesen. Ird meg mi lett vegul
9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Azért aggódom nagyon,mert a 2 uh között,amik között 2hét telt el,nagyon keveset nőtt :( Már kb 15mm-esnek kellene lennie.2hét alatt csak 4,5mm-t nőtt,ami nagyon kevés :(
2019. jan. 8. 11:37
10/19 anonim válasza:
7 hetesen a mi babánk 8 mm volt, szóval a 7 mm nem tűnik nekem kevésnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!