Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van még remény, vagy ennyi...

Van még remény, vagy ennyi volt? 😔

Figyelt kérdés

Dec.24-én 2,5mm embrió volt,ma pedig 7mm.Azt mondta az orvosom már nagyobbnak kéne lennie.

Utolsó menstruációm nov.4,de 100% hogy később volt peteérésem.

Csütörtökre hívott vissza.Van még remény?Vagy megállt a fejlődésben, vagy mi történhetett?Nagyon kivagyok..😔

2019. jan. 7. 18:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
A táblázat szerint valóban nagyobbnak kellene lennie. Szívhang nem volt?
2019. jan. 7. 18:46
 2/19 A kérdező kommentje:
Arra konkrétan nem mondott semmit,csak hogy csütörtökön többet tudunk remélhetőleg.
2019. jan. 7. 18:48
 3/19 anonim ***** válasza:

Addig ne idegeskedj hatha nem lesz baj, hany hetes vagy?

En 10 hetes voltam mikor 6,5 mm volt es szivhangja is volt. Szoritok neked es ne idegeskedj

2019. jan. 7. 18:55
 4/19 A kérdező kommentje:
Elvileg 7et irt a könyvembe,menstruáció szerint meg 9-10,De az kizárt.joval később volt peteérésem.
2019. jan. 7. 18:59
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem, héthetesnek felel meg a baba mérete, és a peteérés alapján számolt kora is kb. ugyanennyi lehet. Ez alapján ne idegeskedj:)
2019. jan. 7. 19:04
 6/19 anonim ***** válasza:
Szerintem se idegeskedj. Nekem a menzeszem csak hellyel-kozel volt kiszamolva es aszerint neztek a babam meretet, nyilvan nem felelt meg de a vedonom azt mondta az orvos az uh-on latja hogy mekkora a merete es aszerint szamol egy kort ami 1 hettel es 5 nappal volt eltero. Nem igazan foglalkoztat mert a doki szerint attol minden rendben van a picivel. Lehet hogy a tied is el van szamolva vagy hasonlo ne idegeskedj es majd csutortokon ugyis kiderul
2019. jan. 7. 19:13
 7/19 A kérdező kommentje:
Igen végülis.Bízom benne hogy nőni fog és rendbe lesz minden.😔
2019. jan. 7. 19:14
 8/19 anonim ***** válasza:
Bizz magadban es a kis picurban, elni akar es elni is fog es egeszsegesen. Ird meg mi lett vegul
2019. jan. 7. 21:54
 9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Azért aggódom nagyon,mert a 2 uh között,amik között 2hét telt el,nagyon keveset nőtt :( Már kb 15mm-esnek kellene lennie.2hét alatt csak 4,5mm-t nőtt,ami nagyon kevés :(
2019. jan. 8. 11:37
 10/19 anonim ***** válasza:
7 hetesen a mi babánk 8 mm volt, szóval a 7 mm nem tűnik nekem kevésnek. :)
2019. jan. 8. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!