5 hónapja ismerjük egymást terhes vagyok . A kapcsolatunk eddig nagyon jó . Ti megtartanátok? 24/N
Kedves Kérdező!
Én 4 hónap után estem teherbe a férjemtől. Eszembe nem jutott volna elvetetni. Pocakos menyasszony voltam. 10 éves házasok leszünk az idén és azóta van még egy gyerekünk. Nem volt mindig könnyű, de szerintem jól össze tudtuk kovácsolódni. Nem az évek, hanem az emberek személyisége számít ebben az esetben. Nem lehetetlen, de nagyon akarni kell együttműködni, mint ahogy minden házasságban. Nézd a jó oldalát, még biztos nem vagy számára unlamas. :) Bocsi a viccelődésért.
Valami majd lesz, minden helyzet pillanatnyi, minden változhat. Csak az abortusz nem. Az sajnos örökre szól. :(
Jó egészséget kívánok nektek!
én megtartanám. az együtt töltött idő nem biztosíték a boldog családra, van, aki néhány hét után esik teherbe, és évek óta boldogan nevelgetik a gyereket, de van olyan is, akinek 10 éves kapcsolat után jön a gyerek, mégis tönkre megy végül a kapcsolatuk...
Minden rajtatok múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!