5 hónapja ismerjük egymást terhes vagyok . A kapcsolatunk eddig nagyon jó . Ti megtartanátok? 24/N
4 hónap után lettem terhes,de mi terveztük. Bármi is történt volna egyedül is fel tudtam volna nevelni így mertem vállalni. Azóta már összeházasodtunk megszületett a kislányunk, boldogok vagyunk együtt és semmit sem csináltunk volna másképpen. Most várom a 2. babánkat. :)
Rajtatok áll,hogy hogyan alakulnak a dolgok. Át kell gondolni rendesen anyagilag és érzelmileg is hatalmas nagy döntés és felelősség.
#5 vagyok
Én 25, a párom 22 volt, ő jobban fogadta, mint én...
Azóta is együtt vagyunk (6 éve), van egy tervezett gyerekünk is már
Azt látom, hogy a rózsaszín köd sok olyan gondon átsegíti a fiatal szülőket, amibe 10 éves házasok belebuknak.
Arra pedig 5 év után is fel kell készülni, hogy egyedül is fel tudd nevelni.
Ha meg akarod tartani, és ő is szeretné, akkor sok boldogságot!
Megtartanám, persze.
Mi egyszer sem védekeztünk, bármikor jöhetett volna a baba,akire mindketten már nagyon vágytunk. 2 év kellett hozzá, össze is házasodtunk, 9 hónapos a gyermekünk, tervezzük a másodikat.
Én nagyon örültem amikor a test pozitív lett. Olyan csoda, hogy életet adhatunk. Négy gyönyörű gyerekünk született. Mindenkinek azt mondom, hogy nagyon gazdagok vagyok, mert négy gyermekünk van. Nem mindeniken adatik a termékenység. Sokan sokat áldoznak érte és még sem jön a baba.
Azóta, hogy megtermékenyült a petesejted beágyzódott a méhedben anya lettél. A testedben olyan hormonok termelődnek, amik segítenek a kihordásban és a babácskád gondozásában. Már most testi-lelki kapocs van köztetek. Amikor szomorú vagy ő is szomorú, amikor vidám ő is vidáman mozog a méhedben. Egy igazi új élő baba fejlődik benned.
A megfoganástól számított 8. hétre a babád testalkata arányos, minden szerve megvan, mája vét állít elő, működnek veséi és dobog a szíve.
Sok örömöt kívánok nektek.
Négy gyerekes édesapa
Együttéltek? Egyedül el tudod magad+gyereket tartani? Akarod?
Ha egyedül is meg tudod oldani, akkor igen.
Én nem tenném.
Barátnőm egy alkalmi szexkapcsolatban esett teherbe 20 évesen,ma már a férje,és 3 gyerekük van.Együtt vannak 8 éve.
Én 8 éves kapcsolatba szültem,és mégis elváltunk.
Az idő mellékes,bár te érzed,mit tapasztaltál az elmúlt 5 hónapban vele kapcsolatban...már most le lehet szűrni dolgokat.
A válasz attól is függ,mennyire vagy kiszolgáltatva neki? Ha elhagy esetleg akkor fent tudod magad meg a picit tartani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!