Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti milyen bugyit és betétet...

Ti milyen bugyit és betétet visztek a korházba szülés utánra? Hol lehet venni eldobható bugyit?

Figyelt kérdés
Olvastam,hogy a DM-ben,de azt mondták,hogy megszűnt. Gyógyszertárba pelenkát adtak volna,bababoltba sem kaptam. És mennyi betétet pakoljak kb?
2019. jan. 2. 20:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én TENA egyszer használatos inkontinencia bugyit vittem. Nagyon jól bevált! (Igaz, császárral szültem.) Csak az első 2 napban volt rá szükség.
2019. jan. 2. 21:44
 12/17 anonim ***** válasza:

Pelenkát vittem és most is azt viszek másodjára is. Nincs annál jobb.

Tena pants.

2019. jan. 2. 22:41
 13/17 anonim ***** válasza:

Tena ladyt vittem a kórhàzba, itthon màr elég volt a normál always is.

Sosem értettem, hogy miért kell eldobható bugyi- Elvittem a saját meglévő bugyijaimat és kész

2019. jan. 2. 23:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Aki tenna ladyt vitt pontosan melyik fajtát a normalt vagy az extrat vagy extra plust vagy melyiket?
2019. jan. 2. 23:52
 15/17 anonim ***** válasza:
Auchanban is van eldobható bugyi.
2019. jan. 3. 03:43
 16/17 anonim ***** válasza:

Egyik szuleshez vettem Tena fix bugyit, 5 darab volt benne. Kenyelmes volt egyebkent, egesz jol tartott, de nem lehetett erezni, hogy rajtam van. (Nagyon “kenyes” vagyok a a bugyikra, szazbol talan 5 olyat talalok, ami kenyelmes is, ezert is lepett meg, hogy ezt elviselem magamom.)

De a masik ket szulesnel siman pamutbugyikat vittem, ami nem tanga. Velem nem tortent olyan baleset, ami miatt el kellene dobni a bugyit, vittem be vagy tizet es cserelgettem gyakran.

Betetbol egyszer vettem meg valamilyen tenas betetet, de nem igen tudtam elhasznalni. Csak kozvetlenul szules utan volt annyira eros a verzes, hogy kellett volna, de akkor meg a korhazi betetet osztogattak, hogy azt hasznaljam. Utana mar eleg volt nekem a normal betet, csak abbol a hosszabbat hasznaltam kb 2 napig, de azt kovetoen meg mar a teljesen atlagos betetet.

A tena fix bugyit en gyogyszertarban vettem, nem volt draga es kaptam az elso helyen, ahova bementem. S-es meret vagyok, az voltam terhesen is, igy ezt a meretet vettem es teljesen jo volt.

2019. jan. 3. 08:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Én a dm saját márkás bugyi pelenkát használtama. Áldom a nevét annak aki kitalálta. Kényelmes,puha a belseje, így a varratokat sem irritálta, és attól sem kellett félnem, hogy ha hirtelen nagyobb mennyisègű vèr távozott, akkor átázom.4 napig azt használtam, majd Always èjszakai betétet.
2019. jan. 3. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!