Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti milyen bugyit és betétet...

Ti milyen bugyit és betétet visztek a korházba szülés utánra? Hol lehet venni eldobható bugyit?

Figyelt kérdés
Olvastam,hogy a DM-ben,de azt mondták,hogy megszűnt. Gyógyszertárba pelenkát adtak volna,bababoltba sem kaptam. És mennyi betétet pakoljak kb?
2019. jan. 2. 20:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%

Patikában leher kérni a tenának van ilyen bugyija 3 darab van benne és azt ki is lehet mosni utána. Hát én nagy betétet vittem. Olyat aminek nincs szárnya csak bele ragasztottam ebbe a sortos bugyiba... 3 csomag betét szerintem kell!

De a müllerben lehet kapni óriási inkontinencia betétet egyik ismerősöm olyan vitt.

2019. jan. 2. 20:14
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Sima egyszerű bugyit, amit akár ki is dobhatok. Párszázas, valojában mosható pamutbugyi, bármelyik teszkóban vagy kínaibanbeszerezhető. Nekem ez volt kényelmes a nagy után, szóval most is ilyet viszek.
2019. jan. 2. 20:20
 3/17 anonim ***** válasza:
79%
Legjobb a sima, fehér pamutbugyi kínaiból, vagy más olcsó boltból, aztán kidobod, 3-nál több nekem nem kellett, a tena egyáltalán nem volt jó, mivel nincs szárnya, így sima szárnyas intim betétet hozott a férjem és az teljesen megfelelt.
2019. jan. 2. 20:34
 4/17 anonim ***** válasza:
71%
Sima pamut bugyit vittem 5 db-ot, ill. 1 cs. Allways Nightot, de nem használtam belőle, mert míg bent voltam elég volt a kórházi. Ott Bella márkájút adtak.
2019. jan. 2. 20:39
 5/17 anonim ***** válasza:
71%

Én is sima pamut bugyit pakoltam. Valamint éjszakai betétet libresset. Első babámnál tenát vettem nem volt se kényelmes, se hasznos, így most ilyet viszek, 14 db van itthon, ezt beviszem.

Eldobható bugyit láttam már az auchanban is pl.

2019. jan. 2. 20:44
 6/17 anonim ***** válasza:
71%
Sima pamut bugyi+ always ejszakai betet....csak elso ejjel tettek be ilyen vastagot, de azt ott adtak. Masodik naptol mar ne kellett.
2019. jan. 2. 20:59
 7/17 anonim ***** válasza:
55%

Brendonban van eldobható bugyi. Nekem innen volt: [link]

Ez 7 dbos, csúnya, de kényelmes és rögtön már a lábamról a kukában landolt.

És tena lady betétet vittem, nekem jólesett hogy puha volt.

2019. jan. 2. 21:04
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Az első két nap Tena pantset hasznaltam, kényelmes volt. Utána elwg volt a vastagabb, de nem éjszakai betet, sima pamut bugyival. Nekem csaszarom volt, a picit magasabbra ero bugyik voltak a kenyelmesek, azok nem bántottak a sebet
2019. jan. 2. 21:17
 9/17 anonim ***** válasza:
58%
Pamut " mamabugyi " magas szaru mert tervezett csaszarom volt. Sima ejjeli betet eleg volt.
2019. jan. 2. 21:20
 10/17 anonim ***** válasza:
72%
En sima pamut bugyit vittem, moshatot. Persze nem tangat. Betetet is sima ejszakai alwayst, gyakran kellett cserelni de nem azott at. Ha ilyen fajtat viszel keszits be egy 3-4 csomaggal. De a korhazba a tena ladyt ajanlottak még az elvileg tovabb birja es jobb a nedvszivo kepessege.
2019. jan. 2. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!