Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes vagyok. Elküldtek...

9 hetes vagyok. Elküldtek vérvételre, lehet elötte enni?

Figyelt kérdés

Sok mindent néznek amit ilyenkor szokás(teljes vérkép),meg pisit is néznek.Ehetek a vérvétel elött?

Már voltam két hete teljes vérképen de sajna ott 4 értékem alacsony lett ezért meg kell ismételni.

Köszi

2010. jún. 28. 15:48
 1/6 A kérdező kommentje:
Mikor nem voltam terhes akkor párszor már voltam vérvételen mert nehezen jött a Baba,és ott mindig minden értékem jo volt,most meg hogy terhes lettem 4 értékem is alacsony lett,a tartományon kivül esett de csak kicsivel.Ez miért van?Köszi
2010. jún. 28. 15:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Teljesen normális hogy változnak az értékeid.

Nem lehet enni elötte de inni igyál sokat hogy higuljon a véred és könnyebb legyen a vérvétel én vittem müzliszeletet és megettem utánna inni is ittam aztán hazafelé megreggeliztem.

2010. jún. 28. 15:52
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Normális ha változnak az értékeim?!Másnak is volt alacsony pár értéke és nem lett baj?

Köszönöm szépen!

2010. jún. 28. 15:53
 4/6 anonim ***** válasza:

A vasad a hemoglobinod a fehérvérsejt számod és a húgysavad meg a tsh-d legyen jó a többi nem gond ha változik

a 16 hetes afp vérvétel elött ehetsz egyedül.

Minden jót!!

2010. jún. 28. 15:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Jól írta az előző, normális ,hogy nincs minden a megadott tartományban. Van, ami azért alacsonyabb, mert így segíti a baba megmaradását. Enni pedig tényleg nem lehet előtte, vigyél valamit, hogy utána mielőbb ehess.
2010. jún. 28. 15:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Ezek lettek picit alacsonyak:

LDH

Fehérvérsejt szám

Thrombocyta szám

PCT

Ez nagy baj hogy ezek alacsonyak?

Mi az az LDH PCT meg a trombocyta szám?

Két hét mulva meg kell ismételni a vérvételt.Köszi

2010. jún. 29. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!