Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A 3 hónapos babámnak magas...

A 3 hónapos babámnak magas lett a pajzsmirigy értéke. Most engem is elküldtek pajzsmirigy vérvételre. Nem értem miért? Lesz valami hátrány a babának?

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Esetleg kérdezd meg az orvost, hogyha kíváncsi vagy. Nem értem, miért egyszerűbb itt feltenni a kérdést, mint egy szakértő tanácsát kikérni.
2011. febr. 10. 21:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de kíváncsi voltam járt-e így valaki. Jobb lett volna ha nem válaszolsz, talán bölcs maradtál volna.....
2011. febr. 10. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Talán örökölni lehet ezt a betegséget, bár manapság már nagyon sokan vannak, akiknek gond van a p.mirígyükkel. Nekem is egyébként. Gyógyszeresen lehet kezelni. Szépen be lehet állítani a megfelelő értékeket. Én szorítok nektek és bízom benne, hogy nincs nagy gond.
2011. febr. 10. 22:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Gondolom a babád szopik, és azért kell neked is elmenned...Mert valószínű, hogy a Te magas szinted, miatt magas a babád értéke is!Ezzel akarják kizárni, hogy a babádnak van gondja :) Mert ha a Tiéd is magas, akkor meg is van a magyarázat a kisbabád magas értékére!

Remélem érthető volt :)

2011. febr. 11. 08:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. febr. 11. 10:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nem hinném, hogy a tejjel átmegy, én gyógyszert szedek rá és lehetett mellette szoptatni. A terhességem alatt havonta jártam kontrollra, végig orvosi felügyelet alatt voltam, mondta volna a doki, ha úgy lenne.
2011. febr. 11. 21:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem értem miért néznek engem is. Gondolom a tejem akkor is hatással van rá. Szerintem is átmegy valamennyi hormon.Addig le se kell mennünk Szegedre kivizsgálásra, amíg nekem meg nem jön az eredményem.Szóval nem tudom...
2011. febr. 12. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!