34 hetes vagyok és egyre jobban félek a szüléstől?
Eddig egyátalán nem volt bennem az hogy félek,tartanék tőle viszont minél közelebb kerülök a dátumhoz elkezdtem félni.
Félek hogy annyira fájni fog hogy nem lesz majd erőm megfelelően nyomni,ilyen van?
Elég alacsony a fájfalomküszöböm, és mivan ha elájulok pl a fájdalomtól?
Ez melett elég izgulos is
vagyok szerintem a vérnyomásom az egekben lesz....stb stb...
Más is volt így? Hogy alakult? Vagy csak túl aggódom előre?
Abban biztos vagyok hogy megéri. Köszönöm a válaszokat.
Igazábol attól félek hogy valamit nehogy rosszul csináljak. Vagy hogy a fájdalomtól nehogy kimenjen minden erőm.Bár tudom hogy ez valahol hülyeség, de ugye ismeretlen számomra a dolog és nem tudom mi vár rám.
Remélem könnyű szülés lesz és ami nekem a legfontosabb hogy rendben zaljon majd le és egészséges legyen a kisbabám.🤱😊
Nem lesz ilyen, ne aggódj.
Annyi adrenalin lesz a szervezetedben, hogy egy hegyet el tudnál mozdítani, és olyan boldogság löket elöször látni, hallani, és érezni a babàt, hogy ott helyben szülnél még kettőt.
Ha annyira borzalmas lenne, nem lennének kistestvérek. 😉
33.hetes vagyok, én is elkezdtem félni kicsit, bár inkább az "ismeretlentől"..
Magán a szülésen nem stresszelek, mert az jön úgyis,inkább az előzmények rémisztenek. :D
Az elsőnél nem féltem, gondoltam majd kijön valahogy. 8 nap túlhordás után indították hajnali 6-kor, másnap este 6-kor lett meg. Gondolhatod, hogy milyen kimerült voltam 36 óra ébrenlét és 24 óra éhezés után. Fájdalomcsillapító nuku. A végén elájultam a fájások közt. A kitolásra mégis erőre kaptam mert tudtam, hogy most a babámért muszáj és sikerült is. Szóval nem kell felni ki fogod bírni, menni fog! :)
A másodiknál rettegtem, sokat sírtam is az utolsó hetekben. Az meg egy álomszülés volt, 2 óra alatt meglett a baba. Persze fájt de az előzőhöz képest egy tavaszi piknik volt.
És tényleg igaz, hogy amint kint van a baba megszűnik minden rossz és úgy érzed akár 5x végigcsinálnád érte, annyira édes. :)
Szóval nyugi, menni fog éa nem fogod elrontani. Azért van ott a doki meg a szülésznő, hogy segítsenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!