Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek 34-dik hét után fordult...

Akinek 34-dik hét után fordult be a baba érezte?

Figyelt kérdés

Nincs még befordulva a babám, a héten nézte a doki és ferde fekvésben van. Most kezdjük a 34dik hetet.

Az lenne a kérdésem hogy ilyenkor már érzékelem ha megfordul? Kinek hogy volt?

A mozgását merre fogom érezni?

Most folyamatosan jobb vagy bal oldalon nyomja ki magát. Mint eddig is, ebből gondolom hogy még mindig ugyan úgy lehet.😊

2018. dec. 20. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:
nem mindenki érzi meg,hogy a baba befordul.Létezik olyan,hogy valaki megérzi.a baba forog,befordulhat az utolsó időbe,szülés előtt is
2018. dec. 20. 21:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez engem is érdekelne...én ma vagyok 35hetes ex totál keresztbe fekszik a kislányom...rettegek h mtm fordul be...nem akarok császárt...

Drukkolok mindkettőnknek h forduljanak be a babáink 😍

2018. dec. 20. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem eredetileg faros volt.Egy éjjel nagy fájdalomra ébredtem ami kb tartott vagy 30 percig.Azt hittem beindult a szülés totál be voltam ijedve.De elmúlt.Másnap mentem a dokihoz reggel és harántba volt.Nem is fordult be sajnos.Drukkolok ,hogy nálatok sikerüljön.:)
2018. dec. 20. 22:21
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

2es, Neked is megy a drukk! Nekem is kiscsjaszi aki még nem akar befordulni! 😊

De van még ideje végülis a 37-38dik hétig úgy tudom van esély.😊

Meglátjuk! 😊

2018. dec. 20. 23:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem a 36. Héten fordult be éjjel mikor aludtam. Arra keltem hogy iszonyúan dolgozik a baba bent, nem lehett nem észre vennem szemmel lárhatóan csinálta a hasam mindenféle formát felvett míg be nem fordúlt... Én nagyon élveztem látni érezni
2018. dec. 21. 09:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Második babám 37.hétig faros volt, akkor gondolt egyetés egy éjszaka megfordult, nagyon kellemetlen volt, azt hittem megszülök, feszített fájt sehogy se volt jó.

Aztán még bent töltött 3 hetet, de már fejvégű fekvésben. (örültem neki mert simán akartam szülni mindenképp)

Viszont 4300 gramm volt mikor született, úgyhogy gondolom 37 hetesen is jóval 3 kiló felett volt....

Úgy tudom, első babánál 34.hétig van esély a megfordulásra, többediknél meg lényegében majdnem a terminus végéig.

2018. dec. 21. 12:01
 7/7 A kérdező kommentje:

Első babám lesz. A védönő is mondta hogy lehet kicsit fájni fog ha befordul mert ilyenkor már több mint 2kilo és ne ijedjek meg ha esetleg ugy alakulna.

Jövőhéten megyek dokihoz, 35dik hétben leszek, kíváncsi vagyok befog e fordulni addigra.

2018. dec. 21. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!