Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mikor fordult be a baba?

Kinek mikor fordult be a baba?

Figyelt kérdés
33 hetes vagyok. Az orvos szerint a bébike szépen be van már illeszkedve, ezt igazolja hogy néha rettenetesen bele-beleszúr a méhszájamba a fájdalom. A doki meg is jegyezte, hogy innentől kényelmetlen lehet a méhszáj vizsgálat, mert nagyon lent van a feje. Kérdése az lenne, hogy nem korai még hogy ennyire finishbe van a picúr? Kinek mikor illeszkedett be, s ehhez képest mikorra szült? Köszi! 33 hkm
2016. jan. 14. 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:
33 hetesen fordult be szerintem ahogy éreztem. A következő UH 35 hetesen volt, akkor már lent volt a feje (utólag belegondolva kb 34 hetesen éreztem hüvelyben szurkálást már), a méhnyak is rövidült. 37 hetesen már egy ujjnyira nyitva voltam. 39+5 hetesen indult be a szülés.
2016. jan. 14. 19:17
 2/3 anonim ***** válasza:
32 hetesen :)
2016. jan. 15. 07:28
 3/3 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok a 41. héten szültem.
2016. jan. 15. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!